Hatanın var olduğunu ve çözümünü söylüyorsunuz sonra AMD yi savunuyorsunuz? Çözümü vardı da ben eşek yüküyle para verdikten sonra AMD'nin salaklıklarıyla uğraşmak zorunda mıyım? Kartı alıp, sisteme takıp oyun oynamak varken neden bunlarla uğraşayım? İki tane RX 5700 XT iade ettim birisi Asus TUF diğeri MSİ gaming X idi. İkisinde de Wattman hatasından oyun oynayamadım. Ben tecrübemi yazdım alınmaz demedim arkadaş araştırıp karar versin sorunsuz kullanan arkadaşlarım vardı.
Teşekkürler arkadaşlar artık birine karar verip alırız. Öyle deli gibi oyun kasan biri değilim zaten hangi kartı alırsam alıym işimi görecektir herhalde.
En ucuz MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.331,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Hayrını görün ne diyeyim.
İşlemciden görüntü almayacaksınız, o yüzden hayır.
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core Boost, Memory Boost, Extended Heatsink Design, M.2 Shield Frozr, USB 3.2 Gen 2x2, Lightning Gen5, Front Type-C, 2.5G LAN, Wi-Fi 6
PRO series motherboards, tuned for better performance by Core Boost, Memory Boost, Extended Heatsink Design, M.2 Shield Frozr, USB 3.2 Gen 2x2, Lightning Gen5, Front Type-C, 2.5G LAN, Wi-Fi 6E
En ucuz MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro Z690-A Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.331,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
evet bende zaten ddr5 diye aldım ama satıcı ddr4 dedi sorduğumda. ürün başlığı ddr5 ordata özellikler kısmına ddr4 yazmış aşağıda yine ddr5 yazıyor. bekliym mi iptal mi ediym bilemedim.
Evet bende zaten DDR5 diye aldım ama satıcı DDR4 dedi sorduğumda. Ürün başlığı DDR5 oradata özellikler kısmına DDR4 yazmış aşağıda yine DDR5 yazıyor. Bekliym mi iptal mi ediym bilemedim.