3070 Ti i7 12700K sistem için anakart tavsiyesi

Bütçe
3000-6000
Evet bende zaten DDR5 diye aldım ama satıcı DDR4 dedi sorduğumda. Ürün başlığı DDR5 oradata özellikler kısmına DDR4 yazmış aşağıda yine DDR5 yazıyor. Bekliym mi iptal mi ediym bilemedim.

@messinicocugu
@Sir Benjamin

Yani, hadi DDR5'i yanlış yazsalar MHz'i de DDR5'e göre yazmışlar. Bence sorun olmaz, bekleyebilirsiniz. Olmazsa Amazon iade kolaylığı da sağlar zaten.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar,

Bu ekran kartını ve kasayı almaya karar verdim. Ana kartım ile uyumlumudur. Kasa hakkında ki yorumlarınızı da bekliyorum. MSI PRO Z690-A WIFI ddr5 anakart. İşlemci için sıvı soğutma da tavsiye edebilir misiniz.

@messinicocugu
@Sir Benjamin

Kasa çok pahalı, daha iyileri bulunur. Buradan bakın kasalara:

Soğutucu ve anakart için bütçe var mı?

Kasa çok pahalı, daha iyileri bulunur. Buradan bakın kasalara:

Soğutucu ve anakart için bütçe var mı?
Ana kartı aldık msi pro z690-a wifi ddr5. Anlasam bakacam da anlamıyorum ki pek :) sıvı soğutucu da ne ucuz ne pahalı orta karar bişey işini yapsın yeter.

Anakartı aldık MSI Pro Z690-A Wi-Fi DDR5. anlasam bakacağım da anlamıyorum ki pek :) sıvı soğutucu da ne ucuz ne pahalı orta karar bir şey işini yapsın yeter.

Anakartı anlamadan yazmışım oraya pardon. :D

Dediğim gibi, kasa için attığım tier liste bakın.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar,

Bu ekran kartını ve kasayı almaya karar verdim. Ana kartım ile uyumlumudur. Kasa hakkında ki yorumlarınızı da bekliyorum. MSI PRO Z690-A WIFI ddr5 anakart. İşlemci için sıvı soğutma da tavsiye edebilir misiniz.

@messinicocugu
@Sir Benjamin
Bu kadar pahalı bir sisteme 3070 Ti kötü kalır 6900 xt daha iyi olur.

Bu kadar pahalı bir sisteme 3070 Ti kötü kalır 6900 xt daha iyi olur.

o kadar para çıkmaz kardeşim 3070 ti yi bile zorla alıyorum :)
Anakartı anlamadan yazmışım oraya pardon. :D

Dediğim gibi, kasa için attığım tier liste bakın.

ASUS TUF GT501 a+tier kategorisinde.
o kategoride ki kasalara mı bakmalıyım.

Son düzenleme:
@Hastiger evet başka kasalar bakabilirsiniz, Phanteks P500A veya Be Quiet 500DX'i biraz fan takviyesi ile almanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı