coffeemaster
Decapat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Dominator
- SSD veya HDD modeli
- Kingson M2
- Ekran kartı
- Asus TUF3070Tİ
- Anakart
- Asus Rog x570-E
- İşlemci
- R7 5700X
Arkadaşlar merhaba,
Sizinle son günlerde karşılaştığım bir sorun hakkında bahsetmek istiyorum.
Öncelikle R7 5700X işlemci, ASUS ROG X570-E anakart, Corsair dominator 4*8 GB DDR4 3600 MHz RAM ve ASUS TUF 3070 Ti model bir sistemim var.
Sistemimde gayet memnunum fakat Valorant oynarken FPS düşmesi ve 200'e kadar FPS çakılmalar olmakta. RAM'leri değiştirdim, farklı RAM kombinasyonları denememe rağmen düşük ayarlarda bu sorunu yaşamaktayım.
Anakart BIOS son sürüm güncel ve bütün driverlar eksiksiz kurulu olup Windows 10 işletim sistemi kullanmaktayım.
Genel olarak sistem kasıyormuş gibi hissettiriyor. Ne yaptıysam çözemedim.
Farklı bir yorumu veya düşüncesi olan var mı?
Ek olarak abimin R5 5600X işlemci ve ROG 3080 ekran kartı mevcut adam 500-600 FPS'te oyun oynuyor.
İşin içinden çıkamadım açıkçası. Teşekkür ederim.
Eklemeyi unuttum. Ramleri anakartın A1 ve A2 slotlarına takınca 0d hatası alıyorum.
Sizinle son günlerde karşılaştığım bir sorun hakkında bahsetmek istiyorum.
Öncelikle R7 5700X işlemci, ASUS ROG X570-E anakart, Corsair dominator 4*8 GB DDR4 3600 MHz RAM ve ASUS TUF 3070 Ti model bir sistemim var.
Sistemimde gayet memnunum fakat Valorant oynarken FPS düşmesi ve 200'e kadar FPS çakılmalar olmakta. RAM'leri değiştirdim, farklı RAM kombinasyonları denememe rağmen düşük ayarlarda bu sorunu yaşamaktayım.
Anakart BIOS son sürüm güncel ve bütün driverlar eksiksiz kurulu olup Windows 10 işletim sistemi kullanmaktayım.
Genel olarak sistem kasıyormuş gibi hissettiriyor. Ne yaptıysam çözemedim.
Farklı bir yorumu veya düşüncesi olan var mı?
Ek olarak abimin R5 5600X işlemci ve ROG 3080 ekran kartı mevcut adam 500-600 FPS'te oyun oynuyor.
İşin içinden çıkamadım açıkçası. Teşekkür ederim.
Eklemeyi unuttum. Ramleri anakartın A1 ve A2 slotlarına takınca 0d hatası alıyorum.
Son düzenleme: