3070 Ti + R5 5600 çözünürlük kaç olmalı?

Yer
Saratov
1080p oynuyorum da sanki yer yer darboğaz sorunu yaşıyorum gibi. Far Cry 5 Ultra ayarlarda HD+ textures açıkken FPS düşüşü veyahut drop vs yok, her şey yerli yerinde ancak bulanıkımsı görüyorum bunun sebebi nedir? Aynı şey çoğu oyunda geçerli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör modelin neydi?
Sanırım 1440p geçmem gerekiyor gibi. DSR ile bir şekil idare ediyorum ama olmuyor. ASUS VP249 QGR, 23 inç 1080p. 3070 Ti yanılmıyorsam 1440p bir ekran kartıydı. İşlemci upgrade + Monitör değiştirmenin zamanı geldi sanırsam.
Darboğaz olmaz dostum. Sorun başka bir şeydir. Bazı ayarlar olur oyunu bulanık yapar, ayarları tek tek değiştirip deneyin.
Bakalım bi girip deneyeyim. Far Cry 5'te bu durumdan çok muzdaribim SS alayım belki fark edilir.

Bulanıklaşma darboğazla olmaz. Ya ekran kartının dirveri ile oyun çakışıyordur, ya oyunda ki bir ayar etki ediyordur.

Sanırım 1440p geçmem gerekiyor gibi. DSR ile bir şekil idare ediyorum ama olmuyor. ASUS VP249 QGR, 23 inç 1080p. 3070 Ti yanılmıyorsam 1440p bir ekran kartıydı. İşlemci upgrade + Monitör değiştirmenin zamanı geldi sanırsam.

Bakalım bi girip deneyeyim. Far Cry 5'te bu durumdan çok muzdaribim SS alayım belki fark edilir.

Monitör ve NVIDIA ayarlarını sıfırlamayı dene bulanıkdan kasıt ne anlayamadım foto atarsan daha iyi olur.

Monitör ve NVIDIA ayarlarını sıfırlamayı dene bulanıkdan kasıt ne anlayamadım foto atarsan daha iyi olur.

Normal sanırım, ben mi abartıyorum?

Normal sanırım, ben mi abartıyorum?

Bence normal ama için rahat edecekse monitörden veya NVIDIA'dan kontrast ayarını arttırırsan daha keskin, belirgin görüntü elde edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı