3070 Ti sistem Display Port no Signal hatası

Elensh

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 3070 Ti B550M-E Wi-Fi anakart kullanıyorum, monitör olarak Gigabyte G27qc aldım ancak çift girişli HDMI kablosu ile ekran kartı ve monitörü bağlayıp ilk kez kasayı çalıştırdım ve bu hatayı aldım, ekran kartı demonte değil takılı gelmişti ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Herhangi bir bozulma durumu falan(ışıkları yanıyor ekran kartının)

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 3070 Ti B550M-E Wi-Fi anakart kullanıyorum, monitör olarak Gigabyte G27qc aldım ancak çift girişli HDMI kablosu ile ekran kartı ve monitörü bağlayıp ilk kez kasayı çalıştırdım ve bu hatayı aldım, ekran kartı demonte değil takılı gelmişti ondan kaynaklı bir sorun olabilir mi? Herhangi bir bozulma durumu falan(ışıkları yanıyor ekran kartının)

Bende PC'yi ilk sipariş ettiğimde görüntü alamamıştım sonradan sorunun kabloyu monitöre tam takmamıştım ondan kaynaklandığını anladım. Sizde de buna benzer bir şey olabilir. Veya ekran kartını söküp geri takın belki tam oturmamıştır veya yerinden çıkmıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı