3070 Ti vs 4060 Ti sistem

@Grim Reaper 3060'ın dolduracağı vakit geldiğinde de kimse o ayarda ya da çözünürlükte oynamak istemeyecek. Örnek veriyorum bugün RX 580, 5500 XT gibi kartların 8 GB modelleri yeni oyunların ultrasında 6-7 GB VRAM tüketiyor ama gidip 30-35 FPS alıyor. Haliyle de millet ayar kısıyor, bu sefer VRAM kullanımı da düşüyor fazladan sahip olunan VRAM havaya gidiyor.

AMD'nin şu anda planı belli, Frame Generation yapayım ve RX 7000'e bir şekilde destekleteyim (onu da nasıl yapacaklar çok büyük soru işareti) öyle de rekabet ederim. AMD çok amatör davranıyor düşünsene bunlar daha 1 tane Frame Generation planı bile yokmuş resmen NVIDIA tanıtım yapınca elleri ayaklarına dolaştı FSR 3.0 tanıtımnı bile aceleye getirdiler, detay bile veremediler.

İşlemci kanadında 4100 çıkarıp 3100'den bile kötü yapmaları falan bu firma bana artık 2020'deki o kullanıcı dostu, underdog havasını vermiyor. 2 jenerasyon şans verdim ama yeter, ne zaman kendilerini toplayıp adam gibi rekabete tekrar girişirler o zaman geri AMD'ye yükseltirim.
bir konunuzda 4060 ile 4060 ti ın , oyun performansı olarak fiyatına değmeyeceğini söylemiştiniz. Yani sadece oyun içinse 4060 alın, 4060 ti aradaki fiyat farkına değmez demiştiniz? Doğrumuyum?

ssd samsung zaten farz. Anakartı da b550 yapmak zorunlumudur? Başka öneriniz var mı?

@kino hocam cevabınızı bekliyorum bugün alacağım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı