3080 Ti için undervolt tavsiyesi

Arkadaşlar EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra modeli için önerdiğiniz bir undervolt ayarı var mı? 1920mhz/900mv denedim stabil olmadı.
Hocam karttan karta değişir bu durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam karttan karta değişir bu durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3080 ti stabil bir değeri yok mu mesela sende de 3080 ti var diyelim sendekiyle bendeki değerler farklı yani?

3080 Ti stabil bir değeri yok mu mesela sende de 3080 Ti var diyelim sendekiyle bendeki değerler farklı yani?

Evet, aynı model olsa bile farklar çıkabiliyor, öyle aman amanlık bir fark değil, ama günün sonunda fark var, kendiniz kendi kartınız için bulsanız en sağlıklısını yapmış olursunuz.

Anladım peki MHz açısından önerdiğiniz değer neşir en minimal kayıpla serin çalışması için

Hocam böyle bir tahminde bulunmak zor, eğer ekran kartınız çok ısınıyorsa en sağlıklısı siz bir termal macun değiştirin, benim kartım önceden 90 görüyordu ancak şu an Max 65 görüyor.

Hocam böyle bir tahminde bulunmak zor, eğer ekran kartınız çok ısınıyorsa en sağlıklısı siz bir termal macun değiştirin, benim kartım önceden 90 görüyordu ancak şu an Max 65 görüyor.
Hocam kartın garantisi devam ediyor o yüzden açmak istemiyorum. 2 ay kaldı bitmesine

Vektron’a mail atıyorum bakmıyorlar bile :D kart bozulsa Allah korusun demekki bir şey yapamayacağız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı