3080 Ti için undervolt tavsiyesi

Arkadaşımda Palit 3090 var 350W altı görmedim onda ama o bile en fazla 67C ısınıyor benim tahminim senin termal macunun bitme derecesinde garantiye gönder ya da sağlam bir bilgisayarciya termal macunu değiştir.

Kanka oyundan oyuna değişir CS de 600 FPS alırken, days gone, fh da falan kaç derece? Garantisi devam eden kartın içini mi açayım :D RMA yollasam kart yurt dışına gidecek ayrıca bakım için kartlara bakmıyorlar.

Ekstra olarak bir fan ayarım yok oto da fan % leri kaç oluyor bilmiyorum birde kart genelde 70-75 derecelerde fanlar 1600-1800 rpm de çalışıyor

Kanka oyundan oyuna değişir CS de 600 FPS alırken, Days Gone, FH da falan kaç derece? Garantisi devam eden kartın içini mi açayım :D RMA yollasam kart yurt dışına gidecek ayrıca bakım için kartlara bakmıyorlar.

Ekstra olarak bir fan ayarım yok oto da fan %leri kaç oluyor bilmiyorum bir de kart genelde 70-75 derecelerde fanlar 1600-1800 RPM de çalışıyor.

Onda belirli dereceyi geçmeden çalışmıyor+vynsc açık oynuyor o 165Hz FH da 67 C Max BF42 de aynı sonuç.
Sürekli sıcaklık karşılaştırması yapıyoruz da ondan biliyorum.

Kanka oyundan oyuna değişir CS de 600 FPS alırken, Days Gone, FH da falan kaç derece? Garantisi devam eden kartın içini mi açayım :D RMA yollasam kart yurt dışına gidecek ayrıca bakım için kartlara bakmıyorlar.

Ekstra olarak bir fan ayarım yok oto da fan %leri kaç oluyor bilmiyorum bir de kart genelde 70-75 derecelerde fanlar 1600-1800 RPM de çalışıyor.

Diyorsun ki garantiye gönderir isem yurt dışına gidecek ve bakım yapilmayacak diyorsun bunlar olmadıktan sonra yemişim garantiyi ama sen bilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı