Bu havada normal.70 derece serin mi? Max 80 gördü şu havada, VRAM ise 90 Max 96.
Bu havada normal.70 derece serin mi? Max 80 gördü şu havada, VRAM ise 90 Max 96.
Bu havada normal.
4070 s TDP değeri 3080 Ti kadar yok. Ayrıca muhtemelen arkadaştaki kart 2-3 senelik bir kart.Benim 3060 (laptop) 86C masaüstü 4070 s ise Max 60C bile görmedi normal değil bence.
Kanka 3080ti oyunlarda neredeyse 400watt çekiyor ayrıca arkadaşın dediği gibi çektiği güçler farklıBenim 3060 (laptop) 86C masaüstü 4070 s ise Max 60C bile görmedi normal değil bence.
Ayrıca benim masaüstü derecem 60 derece nvidia güç seçeneklerinden optimal seçince de 45-50 dereceye kadar düşüyor güç seçeneklerinde bende maksimum performanstaBenim 3060 (laptop) 86C masaüstü 4070 s ise Max 60C bile görmedi normal değil bence.
Valla kanka kart 2 senelik ama ben 2. El aldım 7. Ay olacak garantisi de daha devam ettiği için içini açıp bir şey yapamıyorum.4070 s TDP değeri 3080 Ti kadar yok. Ayrıca muhtemelen arkadaştaki kart 2-3 senelik bir kart.
Hocam karttan karta değişir bu durum.
3D Mark Speed Way stres testiyle dene. 3D Mark yoksa satın almalısın ama sanırım pahalı oldu bir miktar Steam dolara geçtikten sonra.Kanka 3080ti oyunlarda neredeyse 400watt çekiyor ayrıca arkadaşın dediği gibi çektiği güçler farklı
Ayrıca benim masaüstü derecem 60 derece nvidia güç seçeneklerinden optimal seçince de 45-50 dereceye kadar düşüyor güç seçeneklerinde bende maksimum performansta
Valla kanka kart 2 senelik ama ben 2. El aldım 7. Ay olacak garantisi de daha devam ettiği için içini açıp bir şey yapamıyorum.
Tek sorun diyeceğim ekran kartının DP girişine kabloyu taktığımda böyle hafifçe ellesem hemen görüntü gidiyor tekrar gelmesi işin kabloyla oynamama gerekiyor vallahi problem karttan mı bilmiyorum çözemedim onun dışında sorun yok. Ayrıca evin elektrik tesisatı kötü.
Hocam şimdi 925'e 1925 verdim CS2 de yoldaşta crash yiyorum stabil değil bende bir şansızlık var ama hayırlısı.
3D mark Speed way stres testiyle dene. 3D mark yoksa satın almalısın ama sanırım pahalı oldu bir miktar Steam dolara geçtikten sonra.
OCCT yi zamanında bende kullandım. Onunla yapacağın tek test PSU testi olur. Diğer bileşenler için önermiyorum.Kanka ben tüm testleri yaptım OCCT ile bile RAM, CPU, PSU, GPU hiçbirinde sorun yok.
RAM'leri testmem5 ile 2-3 kez test ettim sorun çıkmadı.
PSU OCCT Power testi ile test ettim PC kapanmadı (15dk)
GPU desen birkaç benc programı ile test ettim gene reset vs atmadı.
CPU da keza öyle.
UV için 1920MHz ile 920mv denedim CS2 yoldaşta crash veriyor işte başka denemdim daha.
Kanka 3080 Ti oyunlarda neredeyse 400watt çekiyor ayrıca arkadaşın dediği gibi çektiği güçler farklı.
Ayrıca benim masaüstü derecem 60 derece NVIDIA güç seçeneklerinden optimal seçince de 45-50 dereceye kadar düşüyor güç seçeneklerinde bende maksimum performansta.
Vallahi kanka kart 2 senelik ama ben 2. el aldım 7. ay olacak garantisi de daha devam ettiği için içini açıp bir şey yapamıyorum.
Tek sorun diyeceğim ekran kartının DP girişine kabloyu taktığımda böyle hafifçe ellesem hemen görüntü gidiyor tekrar gelmesi işin kabloyla oynamama gerekiyor vallahi problem karttan mı bilmiyorum çözemedim onun dışında sorun yok. Ayrıca evin elektrik tesisatı kötü.
Hocam şimdi 925'e 1925 verdim CS2 de yoldaşta crash yiyorum stabil değil bende bir şansızlık var ama hayırlısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.