3080 Ti R9 5900x sistemde Warzone FPS'i düşüyor

stork78

Hectopat
Merhaba. Oyunum ilerledikçe (2, 3 saat) sonra FPS'ım 20 30 düşmeye başlıyor. Sebebi RAM olabilir mi acaba? Çünkü 18 19 GB RAM kullanmaya devam ediyor. Çözümü nedir?

Sistemim:
3080 Ti.
32 GB RAM.
Ryzen 9 5900 X

Vallahi yayıncıların bazıları bu sistemi kullanıyor onlarda ileri sarıp sarıp izliyorum hep aynı FPS'leri.
Peki başka oyun oynadığınız zaman 3-4 saat yine düşüş oluyor mu?

Ya LoL'de olmadı hiç mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi yayıncıların bazıları bu sistemi kullanıyor onlarda ileri sarıp sarıp izliyorum hep aynı FPS'leri.

Belki güncellemeyle mi değişti yoksa warzone hep böyle miydi ? oyun önemli çünkü boşuna suçu donanımda aramayalım.

Ekran kartı hangi marka hangi model?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen oyunda memory leak problemi var. Warzone gibi bir oyunun 18-19 GB RAM kullanması hiç normal değil. Oyunun başlangıcındaki RAM kullanımı ile FPS düştüğü zaman ki RAM kullanımını kontrol edin. Başlangıçta 10 GB, sonrasında 18-19 GB’a kadar yükseliyorsa memory leak problemi vardır. XMP Kapatmak çözüm olabilir.

bir tane yayıncıya sormuştum ramin şişiyordur dedi, ıslc ındırdım her seyı yaptım e yıne boyle oldu

sisteme aşırı yüklenme dimi hocam başından beri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…