3090 SLI sistem için nvlink

Yer
İstanbul
Merhabalar,

3090 SLI sistem toplayacağız. Şu an piyasada bulunan nvlink ürünlerinin çoğunda 2080, 2080 Ti destekler yazmakta. Bu ürünleri 3090 SLI yapmak için kullanabilir miyiz? Yoksa yeni bir nvlink üretilip veya üretildi onu mu kullanmamız gerek? Aydınlatırsanız sevinirim.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 3090 için de çıkmış olması lazım. Çıkmadıysa da çıkar bir ara.
Yeni kartlar ile onun da tanıtımı yapıldı, satılan tek yer gördüm o da Ebay; 500 dolar, pek inandırıcı gelmediği için link atmadım ama ürün çıktı, Türkiye pazarına daha gelmemiş olabilir. 😁

Eski nvlink köprüleri maalesef RTX 3090 serisi kartlara uymuyor. Yeni model nvlink bir köprü alman gerekecek. Ama yeni köprülerde hep 4 slot yani anakartı ona göre seçmen lazım.
Şu an EVGA satıyor diye biliyorum.

Eski nvlink köprüleri maalesef RTX 3090 serisi kartlara uymuyor. Yeni model nvlink bir köprü alman gerekecek. Ama yeni köprülerde hep 4 slot yani anakartı ona göre seçmen lazım.
Şu an EVGA satıyor diye biliyorum.
Stok yok. :( İlk etapta 1 adet ile başlayıp daha sonradan yeni kart ilave edeceğiz gibi gözüküyor anlaşılan.

Merhabalar,

3090 SLI sistem toplayacağız. Şu an piyasada bulunan nvlink ürünlerinin çoğunda 2080, 2080 Ti destekler yazmakta. Bu ürünleri 3090 SLI yapmak için kullanabilir miyiz? Yoksa yeni bir nvlink üretilip veya üretildi onu mu kullanmamız gerek? Aydınlatırsanız sevinirim.

@Recep Baltaş @Ali Güngör
Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, acaba köprü bulabildiniz mi ? Benimde ihtiyacım var ama hiçbir yerde bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı