30K-40 bin TL arası masaüstü bilgisayar toplama

Bütçe
40000

Laksed

Hectopat
Merhaba. Arkadaşım yeni bir masaüstü bilgisayar alacak. Bütçesi 30-40k arası. Kasa + monitör + klavye alacak. Ben kendi bilgisayarımı buraya sorarak aldığım için ona da yardımınız dokunur diye buraya sormak istedim. Direk hazır sistem ya da toplama hiç fark etmez 30-40k arası şu an toplanabilecek en mantıklı sistem için yardımcı olabilir misiniz?

@messinicocugu

@356280 @88602

Bütçe 35i geçmezse daha iyi olurmuş.

Son düzenleme:

40500TL tutuyor bunlar.

40500TL tutuyor bunlar.
müsaitseniz benim de konuma bakabilir misiniz?
bilgili birisine benziyorsunuz.

40500TL tutuyor bunlar.
çok sağol bro iletiyorum arkadaşıma. bir tık ucuzlatmak istese nerden kısabilir?

40500TL tutuyor bunlar.
mesela ekran kartından kısıp işlemciyi ryzen 7 falan yapsak? gerçi bu fiyat bu ekran kartı için baya iyi gibi

çok sağol bro iletiyorum arkadaşıma. bir tık ucuzlatmak istese nerden kısabilir?

mesela ekran kartından kısıp işlemciyi ryzen 7 falan yapsak? gerçi bu fiyat bu ekran kartı için baya iyi gibi
Soğutucu da yeticek mi? Gerçi benim bilgisayarı da sen toplamıştın vardır illa bi bildiğin :D

Son düzenleme:
Çok sağ ol bro iletiyorum arkadaşıma. Bir tık ucuzlatmak istese nereden kısabilir?

Mesela ekran kartından kısıp işlemciyi Ryzen 7 falan yapsak? Gerçi bu fiyat bu ekran kartı için bayağı iyi gibi

Soğutucu da yetecek mi? Gerçi benim bilgisayarı da sen toplamıştın vardır illa bir bildiğin :D

Soğutucu yeterli bir de bütçe aşılamazsa kkasa bu olabilir:

Soğutucu yeterli bir de bütçe aşılamazsa kkasa bu olabilir:
Hocam size bir sorum olacaktı sizce hangi işlemci 4070ti besleyebilecek işlemci olarak öneriniz varmı yoksa 2k monitörmu önerirsiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı