Under.nvid
Kilopat
Hepinize teşekkürler. Sipariş ettim Razer Goliathus olanı. 2 gün sonra gelecek galiba o zaman görüşlerimi paylaşırım.
Hocam ürün geldikten sonra 2-3 saat balkonda mandala aşarak bekletin, plastik kokusu soğuk ve rüzgarın etkisiyle kırılacaktır. Tekrardan hayırlı olsun.Hepinize teşekkürler. Sipariş ettim Razer Goliathus olanı. 2 gün sonra gelecek galiba o zaman görüşlerimi paylaşırım.
Sağ olun. Bakalım Logitech G203 LightSYNC üzerinde iyi gidecek mi. Şuan kullandığım bir buçuk yıl önce aldığım Rampage mousepad.Hocam ürün geldikten sonra 2-3 saat balkonda mandala aşarak bekletin, plastik kokusu soğuk ve rüzgarın etkisiyle kırılacaktır. Tekrardan hayırlı olsun.
Hocam MSI GM 11 ile kullanıyorum, gayet iş görüyor.Sağ olun. Bakalım Logitech G203 LightSYNC üzerinde iyi gidecek mi. Şuan kullandığım 1 buçuk yıl önce aldığım Rampage mousepad.
Ben bundan almıştım resimdekinden direk 4 yıl götürdü beni ki hala götürürdü fakat bilgisayarı satarken onunla verdim gitti.Eeeeeee ben çoktan sipariş ettim.
Bloody B-087S SPECTER CLAW X-THIN Geniş Oyuncu Mouse Pad 70*30 | Trendyol Sizce yani iptal edip bundan mı alsam?
Fotoğraf atma şansınız var mı hocam?Bu arada sormak istedim Logitech G203 LightSync mousemin üstünde böyle ışığa tutunca bir yerinde siyah bir leke gözüküyor o nedir?
Fotoğraf da çok belirgin gözükmüyor ama orada işte öyle bir siyah leke var. Ona gıcık oluyorum çok büyük bir sebep değil ama neden öyle bir şey var merak ettim.Fotoğraf atma şansınız var mı hocam?
Fazla kafaya takmayın hocam ya da garantiye gönderin. Ben de ocakta klavye ile mouse u göndereceğim, şimdiden 30₺ lık ucuz setlere bakıyorumFotoğraf da çok belirgin gözükmüyor ama orada işte öyle bir siyah leke var. Ona gıcık oluyorum çok büyük bir sebep değil ama neden öyle bir şey var merak ettim.
Garantiye gönderilicek bir sebep ise garantinin bitmesine bir kaç ay kala götürürüm sonra yenisini verirler bedavaya yenisini vermiş olurlarFazla kafaya takmayın hocam ya da garantiye gönderin. Ben de ocakta klavye ile mouse u göndereceğim, şimdiden 30₺ lık ucuz setlere bakıyorum. Vaktiniz varsa gönderin, ucuz şey değiller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.