30TL mouse pad önerisi

Fareyi yeni mi aldınız? Bence normal. Sert tıklamalı fareden yumuşak tıklamalı fareye geçince öyle oluyor.
Evet daha 2 gün önce kullanmaya başladım. Logitech G203 LightSYNC. Hani taa 150TL'ye hangi klavyeyi alayım konusundan bu yana aldım mouseyi. Normalde mouse almayacaktım ama mouse daha önemli falan dediniz. Şuan Trust GXT 830 Avonn klavye. Logitech G203 LightSYNC mouse kullanıyorum.

Evet daha 2 gün önce kullanmaya başladım. Logitech G203 LightSYNC. Hani taa 150TL'ye hangi klavyeyi alayım konusundan bu yana aldım mouseyi. Normalde mouse almayacaktım ama mouse daha önemli falan dediniz. Şuan Trust GXT 830 Avonn klavye. Logitech G203 LightSYNC mouse kullanıyorum.
Sol tıkın üstüne parmağımı hafifçe serbest bırakınca bende de oluyor. Normal yani.

Fareyi yeni mi aldınız? Bence normal. Sert tıklamalı fareden yumuşak tıklamalı fareye geçince öyle oluyor.
Bu arada bu gerçekten son yazılımsal aslında yine sorun var mesela ses görselleştiriciyi açıyorum şarkı açıyorum ara sıra ışığı yanmıyor. Veya serbest stil de renk ayarlıyorum tam o renk olmuyor mouse.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı