Under.nvid
Kilopat
Son olarak size bir şey soracağım. Mouseme çok hafif dokunsam bile tıklıyor.Hayır. Soyulma ve dökülme sorunu var.
Son olarak size bir şey soracağım. Mouseme çok hafif dokunsam bile tıklıyor.Hayır. Soyulma ve dökülme sorunu var.
Fareyi yeni mi aldınız? Bence normal. Sert tıklamalı fareden yumuşak tıklamalı fareye geçince öyle oluyor.Son olarak size bir şey soracağım. Mouseme çok hafif dokunsam bile tıklıyor.
Evet daha 2 gün önce kullanmaya başladım. Logitech G203 LightSYNC. Hani taa 150TL'ye hangi klavyeyi alayım konusundan bu yana aldım mouseyi. Normalde mouse almayacaktım ama mouse daha önemli falan dediniz. Şuan Trust GXT 830 Avonn klavye. Logitech G203 LightSYNC mouse kullanıyorum.Fareyi yeni mi aldınız? Bence normal. Sert tıklamalı fareden yumuşak tıklamalı fareye geçince öyle oluyor.
Sol tıkın üstüne parmağımı hafifçe serbest bırakınca bende de oluyor. Normal yani.Evet daha 2 gün önce kullanmaya başladım. Logitech G203 LightSYNC. Hani taa 150TL'ye hangi klavyeyi alayım konusundan bu yana aldım mouseyi. Normalde mouse almayacaktım ama mouse daha önemli falan dediniz. Şuan Trust GXT 830 Avonn klavye. Logitech G203 LightSYNC mouse kullanıyorum.
Bu arada bu gerçekten son yazılımsal aslında yine sorun var mesela ses görselleştiriciyi açıyorum şarkı açıyorum ara sıra ışığı yanmıyor. Veya serbest stil de renk ayarlıyorum tam o renk olmuyor mouse.Fareyi yeni mi aldınız? Bence normal. Sert tıklamalı fareden yumuşak tıklamalı fareye geçince öyle oluyor.
Şimdi denedim zaten nadiren oluyor bu olay ama mesela az önce de bir şarkı açtım hep sabit durdu ışık takıldı yani. Acaba sorunlu mouse mi?Bilgisayarınızın sesini ve videonun sesini arttırmayı denedin mi?
Az önce de mouseyi renk dalgası moduna aldım ses görselleştirici modun da kaldı tekrar denedim oldu.Takmaya gerek yok. Olabilir böyle şeyler.
Eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsan iade edip yenisini alabilirsin. Bence kafaya takmaya gerek yok.Az önce de mouseyi renk dalgası moduna aldım ses görselleştirici modun da kaldı tekrar denedim oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.