Yazılım 30TL'ye 1 yıllık VDS + 2 aylık $250 USD

Neredeyse bedava bi fiyat ama hocam web hosting konusunda bi bilginiz var mı ben keyfimden html ve css öğrenmiştim ve tasarladığım blog ve haber sayfalarım falan var ama nasıl yayınlayacağımı hiç bilmiyorum (azıcık yazılım ve kodlama bilgim var ama yapılanları uygulama tarafım hiç yok) bunun için de bi rehber hazırlayabilirseniz çok sevinirim 😄.
Hatrı sayılır düzeyde bilgim var söz vermiyorum ama ilerleyen günlerde sunucuya nasıl web hosting altyapısı kurulur isimli bir rehber hazırlamaya çalışırım.
 
Hatrı sayılır düzeyde bilgim var söz vermiyorum ama ilerleyen günlerde sunucuya nasıl web hosting altyapısı kurulur isimli bir rehber hazırlamaya çalışırım.

Sağolun hocam öyle bir şey yapabilirseniz haber edinde hemen beğenelim, mesela biz web sitemize nasıl isim alabiliyoruz ya da google gibi tarayıcılar nasıl sitemizi gösterebiliyor vb. şeyleri kaç kişiye sorsamda kimse maalesef ki tam olarak anlatamadı ve html ile uğraşınca tasarım bi yana öbür tarafta hosting işlerini de merak ediyor insan.
 
Arkadaşlar yoğun talepten ötürü bazı hesaplarda ek onay isteniyor bilginiz olsun bu tür durumlarda size mail atılacak ve kartın sahibi olduğunuzu doğrulamanızı isteyecektir.

Bende de onaya düştü ve 17TL Ödeme çekti onay için çekilen bu ödemenin ekstresinde olan kodu sisteme girmemi istedi ve bu şekilde onay yaparak işlemi hallettim.
Neye kullanabiliriz hocam?
Sunucu oluşturmakta kullanılabilir hocam kesin bir bilgim yok bu konuda ben de kampanyayı yabancı forumlardan görüp işe yarayacağı için paylaştım.
 
Bunu alıp ProtonVPN kalitesinde bir VPN kurabilir miyim kendime ?
Sunucu özellikleri ortadayken o kalitede bir VPN kurabileceğinizi sanmıyorum ancak kişisel kullanımınız için yeterli bir VPN işlevi görecektir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı