- Makaleler
- 1
bundan 4 yıl önce "zafo**.com" diye bir siteden 2 adet 30₺'lik hoodie alışverişi yaptım. Bugün "ya bu hoodilerden tekrar satıyorlar mı acaba" diyerek sitesine tekrar girdim fakat bulamadım. Ürünün etiketine baktığımdaysa "Nike european operations netherlands b. V." Yazıyordu.
Daha sonra "bu gerçek olabilir mi" kafasına girdim ve üzerinde ki o anlamsız dikişin arkasını inceledim. Sonra Nike logosunun bariz bir şekilde gözüktüğünü fark ettim.
Üzerine "eel" yazılı dikiş atarak Nike logosunu gizlemişler.
Öndense bu şekilde gözüküyor:
Bu kısmın ise çizildiğini ve okunamaz hale getirildiğini fark ettim.
(Ben yapmadım)
(Çizilen yerin başında "ni" yazıyor sonunda ise "com" yazıyor diğer kısımlar okunmuyor)
Şimdi arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına.
Tahminimce bu gerçek Nike Hoodie'leri bu ülkeye kaçak yolla soktular. Daha sonrasında ise logosunun üzerine dikiş atarak ucuzdan sattılar.
Ama neden? Mantıken sahte bile olsa sırf Nike logosu olduğu için çok satardı ama sahte olmamasına rağmen neden gizlemişler ki?
Ayrıca 1-2 adet satmıyorlardı birden çok renk çeşidi vardı ve her üründe yüzlerce yorum vardı. Dandik bir şeydir diye fazla almamıştım keşke alsaymışım.
Komplo teorilerinizi bekliyorum okuyacağım
.
Daha sonra "bu gerçek olabilir mi" kafasına girdim ve üzerinde ki o anlamsız dikişin arkasını inceledim. Sonra Nike logosunun bariz bir şekilde gözüktüğünü fark ettim.
Üzerine "eel" yazılı dikiş atarak Nike logosunu gizlemişler.
Öndense bu şekilde gözüküyor:
Bu kısmın ise çizildiğini ve okunamaz hale getirildiğini fark ettim.
(Ben yapmadım)
(Çizilen yerin başında "ni" yazıyor sonunda ise "com" yazıyor diğer kısımlar okunmuyor)
Şimdi arkadaşlar gelelim fasulyenin faydalarına.
Tahminimce bu gerçek Nike Hoodie'leri bu ülkeye kaçak yolla soktular. Daha sonrasında ise logosunun üzerine dikiş atarak ucuzdan sattılar.
Ama neden? Mantıken sahte bile olsa sırf Nike logosu olduğu için çok satardı ama sahte olmamasına rağmen neden gizlemişler ki?
Ayrıca 1-2 adet satmıyorlardı birden çok renk çeşidi vardı ve her üründe yüzlerce yorum vardı. Dandik bir şeydir diye fazla almamıştım keşke alsaymışım.
Komplo teorilerinizi bekliyorum okuyacağım
Son düzenleyen: Moderatör: