Elektronik 31.5 MSI G321Q flat IPS QHD monitör 8.099 TL 6 taksit

• Konuyu başlatan KELL
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.244

800tl indirim mevcut bayadır gaming gen de stok bitmedi
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Bu fiyata alınır 800tl indirim mevcut mu demek istediniz, 800tl için alınmaz gaming gen de stok bi türlü bitmiyor mu demek istediniz :)

Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Bu fiyata alınır 800tl indirim mevcut mu demek istediniz, 800tl için alınmaz gaming gen de stok bi türlü bitmiyor mu demek istediniz :)
İkisini de demek istedim 800tl farkla bayadır stokta ve takibim altında, incelemesi çok az niye bilmiyorum ben de 32 ve üstü monitör arıyorum pivot ayaklı ama bulamıyorum adam akıllı

İkisini de demek istedim 800tl farkla bayadır stokta ve takibim altında, incelemesi çok az niye bilmiyorum ben de 32 ve üstü monitör arıyorum pivot ayaklı ama bulamıyorum adam akıllı
Ben de 32-34 inç arıyorum lakin curved olmasından yanayım var mı bildiğiniz bir monitör?

@Hz.ETQ ben msi ın renk olarak çok iyi olduğunu duymadım bundan önce Asus ve LG kullandım ve aradığım modellerde açıkcası o yönde ve VA paneli düşünmüyorum sabit bir yerden bakacaksanız sorun olmaz ama sağdan soldan falan bakarım diyorsanız önermem. ıps monitör ve rgb ekipmanları sonuna kadar savunacağım !!!

Bence çok bir indirim söz konusu değil alamayan pişman olmasın ben 8.800'den stokta kaldı diye yanlış hatırlamışım 7.999 TL'den konu açmışım başka foruma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı