31.5 MSI G321Q flat IPS QHD monitör 8.099TL 6 taksit.
Gönderen ve satan amazon.com.tr olması ayrı bir güzellik.
Gönderen ve satan amazon.com.tr olması ayrı bir güzellik.
Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Bu fiyata alınır 800tl indirim mevcut mu demek istediniz, 800tl için alınmaz gaming gen de stok bi türlü bitmiyor mu demek istediniz![]()
MSI G321Q 31.5 inç 170Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS PANEL–1ms GTG hızlı tepki süresi, ekranda renk ve parlaklığın optimizasyonu WQHD Yüksek çözünürlük – Oyunlar daha iyi ve detaylı görünür.www.gaming.gen.tr
800tl indirim mevcut bayadır gaming gen de stok bitmedi
İkisini de demek istedim 800tl farkla bayadır stokta ve takibim altında, incelemesi çok az niye bilmiyorum ben de 32 ve üstü monitör arıyorum pivot ayaklı ama bulamıyorum adam akıllıTam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım. Bu fiyata alınır 800tl indirim mevcut mu demek istediniz, 800tl için alınmaz gaming gen de stok bi türlü bitmiyor mu demek istediniz![]()
Ben de 32-34 inç arıyorum lakin curved olmasından yanayım var mı bildiğiniz bir monitör?İkisini de demek istedim 800tl farkla bayadır stokta ve takibim altında, incelemesi çok az niye bilmiyorum ben de 32 ve üstü monitör arıyorum pivot ayaklı ama bulamıyorum adam akıllı
Ben de 32-34 inç arıyorum lakin Curved olmasından yanayım var mı bildiğiniz bir monitör?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.