Arcade Ryzen/Hawk Chair Fab Oyuncu Koltuğu HEDİYELİ! "Amd Ryzen 5 5600 ve Palit GeForce RTX 4060 Twin ile Güçlendirilmiş Oyun Bilgisayarı" bu arada şöyle bir sistem buldum koltuk la beraber olduğu için 18k ya denk geliyor sistem isterseniz biraz özelleştirme yapıp alabilirsiniz bedava koltuğunuz olur Ti la 4060 arasında o kadar da fark yok.
Hocam DDR5 li sistem hoşuma gitti de monitörde kesin karar veremedim yardımıcı olurmusunuz.Arcade Ryzen/Hawk Chair Fab Oyuncu Koltuğu HEDİYELİ! "Amd Ryzen 5 5600 ve Palit GeForce RTX 4060 Twin ile Güçlendirilmiş Oyun Bilgisayarı" bu arada şöyle bir sistem buldum koltuk la beraber olduğu için 18k ya denk geliyor sistem isterseniz biraz özelleştirme yapıp alabilirsiniz bedava koltuğunuz olur Ti la 4060 arasında o kadar da fark yok.
Bu arada işlemci ve DDR 5 farkından dolayı bayağı FPS farkı olacaktır. İki sistemi karşılaştirmiyorum sadece bu sistemin fiyatı uygunmuş biraz. Özelleştirmeden sonra alınabilir.
Hocam DDR5'li sistem hoşuma gitti de monitörde kesin karar veremedim yardımıcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.