HRHakan Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Dostlar merhaba, telefonda *#31*# yaptığımda bu ekran çıktı ne demek?
Çözüm ThisIsLuether 26 Kasım 2023 HRHakan dedi: Dostlar merhaba, telefonda *#31*# yaptığımda bu ekran çıktı ne demek? Eki Görüntüle 2031290 Genişletmek için tıkla... O gizli numara yapmaya yarıyor.
HRHakan dedi: Dostlar merhaba, telefonda *#31*# yaptığımda bu ekran çıktı ne demek? Eki Görüntüle 2031290 Genişletmek için tıkla... O gizli numara yapmaya yarıyor.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 26 Kasım 2023 #11 tearsbeforecrying dedi: Bunlar standart USSD kodları. 'Bende böyle çalışır, onda şöyle çalışır' diye birşey yok. Unstructured Supplementary Service Data - Wikipedia en.wikipedia.org *#31# Arama sırasında kendi numaram gizlenip/gizlenmediğini gösteren durum bildirimi. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir de uygulamadan baktım. Telefon ayarlarında değişiyor, uygulamada değişmiyor. Garip bir kod anlayamadım. Başlığı #31*# olarak okumuştum fakat başında da yıldız varmış. #31*# kodu telefonda çağrı bekletme ayarını açıyor/kapatıyor. Son düzenleme: 26 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
tearsbeforecrying dedi: Bunlar standart USSD kodları. 'Bende böyle çalışır, onda şöyle çalışır' diye birşey yok. Unstructured Supplementary Service Data - Wikipedia en.wikipedia.org *#31# Arama sırasında kendi numaram gizlenip/gizlenmediğini gösteren durum bildirimi. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir de uygulamadan baktım. Telefon ayarlarında değişiyor, uygulamada değişmiyor. Garip bir kod anlayamadım. Başlığı #31*# olarak okumuştum fakat başında da yıldız varmış. #31*# kodu telefonda çağrı bekletme ayarını açıyor/kapatıyor.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 26 Kasım 2023 #12 ThisIsLuether dedi: O gizli numara yapmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Ben çözüldü olarak raporladım. Artı 0 Eksi
ThisIsLuether dedi: O gizli numara yapmaya yarıyor. Genişletmek için tıkla... Ben çözüldü olarak raporladım.