3100 ₺ Acer V3 772G alınır mı?

4702MQ olsa gerek., 3630QM ayarında, ben almazdım. 4800/4810/4900/4910MQ olsa cevabım değişebilirdi.
Bütçenle eski iş laptoplarından alabiliyor olman gerek, şirketlerin bir kısmı garantili satıyor.
Laptop alırken de HDD hariç almaya çalış; zaten çoğu seni uzağa götürmez.
İş laptoplarından kastınız nedir acaba ? Hangi modeller ?

Thinkpad, Elitebook/Probook, Latitude vb. Bunlar serilerin ismi, çok uzun yıllardır satıldıklarından detayı araştırırsın.

4. nesilde Thinkpad ve Probook'un değiştirilebilir işlemcili olan alt modellerini bulabilirsin. Ben en son Thinkpad T440P kullanmıştım, i5-4300Mli idi, 4810MQ'e upgrade etmiştim.

Elitebooklar benim hep favorim olmuştur. 4.nesilden itibaren lehimli işlemcili hepsi. Probook bulabilirsin değiştirilebilir işlemcili. 640 G1 gibi, gerçi onu da kullanıp, birkaç ay içinde aldığım fiyattan satmıştım, gördüğüm en kötü panele sahipti ama aynı 4810MQ'yu çalıştırabiliyordu.

3. nesilde onboard ekran kartlı HP Elitebook 8470P kullanmıştım, 3630QM takmıştım. Bazıları kaba bulur ama ben çok severim, çok da önerdim. Hala da duruma göre seçilebilir. Thinkpad'de işkence testi yapınca bir miktar throttle oluyordu. Kısa patlamalar halinde kullanılacaksa overclocklu da kullanılabilirdi gerçi.

Elitebook'daki test sonucunu hala saklarım, ip gibi bir grafiğe sahipti.

Tabii o zamanlar işlemciler fahiş seviyelerde değildi.

Laptopları Sahibinden.com'da soldaki menüden kimden kısmını mağaza seçip garanti kısmını da var olarak seçersen, garantili satanları görürsün. Ben şahıstan en fazla RAM aldım. Aldığım tüm laptoplar ve işlemciler firma ya da ufak işletmelerden.

U serili bir ürün alacaksan 8.nesilden itibaren olanları seçmen yararına olur ki onların da soğutmasının iyi olması gerekir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı