Acer V3-772G Notebook alınmalı mı?

Tamam işte, Vatanda 2 gb ve gtx 760 yazıyor yanışlık nerede ?

Arkadaşlar Vatanın yorumlar kısmını okursanız, alan kişiler gtx 760m olduğunu yazmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bu laptopa sahibim gtx 760m ve 32 gb ramli olan versiyonu. GTA V'i 1080p'de normal civarında, Battlefield Hardline yine 1080p normal civarında, bazı oyunlarda 900p'de high, very high civarında çalışıyor ve gayet memnunum. Ama kesinlikle SSD gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün yazılanları okumadım ama bu bilgisayar çok iyi. Abimde bu var ekran kalitesi, parlaklığı, oyun performansı çok iyi. Tabii ki mükemmel denemez ama iş görüyor. Benim gözlemlediğim biraz ısınması fazla.
Not: Abim kötü kullanır.

Bende de 750m bulunmakta i5, 12gb ram, 4gb ekran kartı. Ancak ekran kartımdan yaklaşık 1-1.5 yıldır mavi ekran hatası alıyordum ne yaptıysam düzelmedi. Üniversite arefesi olduğu için ilgilenemedim şimdi ise kendiliğinden düzeldi ancak eminim ki ilk gün ki performansı değil. Değişmeyi düşünüyorum ekran kartını ancak bilgim yok. Sizin öneriniz nedir? Önerileriniz benim için çok önemli.

Bende de 750m bulunmakta i5, 12gb ram, 4gb ekran kartı. Ancak ekran kartımdan yaklaşık 1-1.5 yıldır mavi ekran hatası alıyordum ne yaptıysam düzelmedi. Üniversite arefesi olduğu için ilgilenemedim şimdi ise kendiliğinden düzeldi ancak eminim ki ilk gün ki performansı değil. Değişmeyi düşünüyorum ekran kartını ancak bilgim yok. Sizin öneriniz nedir? Önerileriniz benim için çok önemli.
Hocam çoğu dizüstü bilgisayarda ekran kartı değişimi mümkün olmuyor, "MXM Slotu" denen şeyin olması gerek.

Laptopum da değişme özelliği mevcut. Sosyal üzerinden araştırdım ve ne gerektiğini buldum. Ancak şu an ki eksiğim hangi ekran kartı takılabilir? Bu soru üzerinde öneri istiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı