3100 liraya oyun sistemi

hüseyin aran

Hectopat
Katılım
14 Mart 2015
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
bana 3100 liraya bir oyun sistemi önerir misinizi ssd şart değil i5 olsun monitör dahil değil (gtx 970 in 3.5 gb olayı yüzüden almak istemiyorum.
 
Bu bütçeye 970 alınmalı. O olayı dert etmeyin. Hit almaya çalışan basının okuru kandırmasından başka bir şey değil. FullHD'de hiçbir oyunda ani takılma yaşamazsınız.

3100-3200 TL Oyun Sistemi.jpg
 
endülüs bey ama ben bu kartı ileriye dönük olsun diye alıyorum ilerde oyunlar daha fazla bellek isteyecek ve daha fazla takılacak ?
 
vRAM konusunu iyi anlayamamışsınız. Oyunda tercih edilen grafik ayarlarına göre veri vRAM'de depolanır. GTX 970, 3 sene sonra grafik işlemcisinin gücünden dolayı oyunlarda memnun etmemeye başlayacak ve değiştirmeniz gerekecek. Yani demek istediğim vRM, GPU'ya bağlı. Siz 3 sene sonra oyunu Ultra'da açamayacaksınız çünkü grafik işlemci yetmeyecek vRAM değil.
 
Anlatmak istediğim de tam olarak buydu. Artık kafanızda herhangi bir soru işareti kalmamıştır diye umuyorum. Bu arada sistemi aldığınızda fotoğraflarını atarsanız çok memnun olurum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı