3100 sistem ETS 2 FPS değerleri

İşletim sistemi
Windows 10

Zorro909

Hectopat
Yüksek ayarlarda 135 FPS.
En yüksek ayarlarda 90FPS.

Ryzen 3 3100.
ASUS B450M-K.
ASUS ROG STRIX RX570 8 GB.
Kingston A400 480GB.
GeIL 8 GB 3000MHz RAM.
Acer Nitro VG240YBMIIx 23.8" 75Hz 1ms.
Değerler normal mi?

Şahsen ben yüksek ve orta ayarlar arasında 13-15 FPS alıyorum. İyi bence sizinki. :)
1606995898678.png

Aaa sonunda benle aynı FPS'leri alan birisi çıktı.
Mecbur çekeceğiz artık...

Oyunun tüm harita DLC'lerine ve özelleştirme paketlerine sahibim. (Bazı ülkelerin ve 2-3 tane beğenmediğim 2 TL'lik boya paketleri dışında)
Ama oyunu keyifle oynayamıyorum artık. Oyunu 1.35 varken satın aldım öncesinde korsan oynamıştım 1-2 sene boyunca. 1.30 sürümüydü. Çok keyifliydi. :D

Ama artık bu FPS ile oyuna giresim gelmiyor.

Mecbur çekeceğiz artık...

Oyunun tüm harita DLC'lerine ve özelleştirme paketlerine sahibim. (Bazı ülkelerin ve 2-3 tane beğenmediğim 2 TL'lik boya paketleri dışında)
Ama oyunu keyifle oynayamıyorum artık. Oyunu 1.35 varken satın aldım öncesinde korsan oynamıştım 1-2 sene boyunca. 1.30 sürümüydü. Çok keyifliydi. :D

Ama artık bu FPS ile oyuna giresim gelmiyor.
Hocam ne desem, ben de aynı şeyleri yaşadım. Sırf ETS 2 için 6 sene önce 150 TL ye geforce 210 almıştık:D
Sonra hep key girin diyordu. Yöntem bulmuştum. İnterneti kesip oynuyor ve bir key giriyordum. Ve açılıyordu. Sonra oyun gitti bir ara. Ekran kartını elden çıkardım. 1 ay onboardla yaşadım 128 MB yani 2005 yılı öncesi oyunları açıyor sadece.
En son HD 6570 buldum ve oyunu orjinal aldım. Sonra da Türkiye, going east, heavy ve special paketini aldım.
Ama oyun eskisi gibi değil. :C
Grafikler düşük ayarlarda çok kötü (çok berbat direksiyon bile kare gibi) ve dahası 15 25 fps alıyorum. :C
Ama mudrunneri bile ultrada açıyor PC.
Optimizasyon bozulmuş sanırım.

Hocam ne desem, ben de aynı şeyleri yaşadım. Sırf ETS 2 için 6 sene önce 150 TL ye geforce 210 almıştık:D
Sonra hep key girin diyordu. Yöntem bulmuştum. İnterneti kesip oynuyor ve bir key giriyordum. Ve açılıyordu. Sonra oyun gitti bir ara. Ekran kartını elden çıkardım. 1 ay onboardla yaşadım 128 MB yani 2005 yılı öncesi oyunları açıyor sadece.
En son HD 6570 buldum ve oyunu orjinal aldım. Sonra da Türkiye, going east, heavy ve special paketini aldım.
Ama oyun eskisi gibi değil. :C
Grafikler düşük ayarlarda çok kötü (çok berbat direksiyon bile kare gibi) ve dahası 15 25 fps alıyorum. :C
Ama mudrunneri bile ultrada açıyor PC.
Optimizasyon bozulmuş sanırım.
Mudrunner bende Ultra da 18-20 FPS geliyordu galiba. Ama ETS2 daha akıcı geliyordu 13-15 FPS'de. Mudrunner optimizasyonu daha iyi olabilir. ETS2'nin her ne kadar yüksek grafikte oynamasak da grafikleri çok iyi değil. Nedense eskisi gibi zevk vermiyor. Akıcılıktan galiba. :(

Mudrunner bende Ultra da 18-20 FPS geliyordu galiba. Ama ETS2 daha akıcı geliyordu 13-15 FPS'de. Mudrunner optimizasyonu daha iyi olabilir. ETS2'nin her ne kadar yüksek grafikte oynamasak da grafikleri çok iyi değil. Nedense eskisi gibi zevk vermiyor. Akıcılıktan galiba. :(
Evet hocam, sanki bir şey bozulmuş gibi, eksik sanki. SCS sanırım artık eski sistemlere desteği kesiyor. Ya da kllavyeyle oynadığımız için? Çünkü eskiden klavyeyle çok rahattı artık klavyeyle hiç oynayamıyorum. Bence öyle bir ayarı değiştirdiler. Dediğiniz gibi akıcı olmadığı için temel olarak.
Ama eğlenmenin bir yolunu buldum!
  1. Heavy Cargo packtan bir yük alın
  2. 400-450 Beygir civarı bir tır bulun
  3. Yağmuru bekleyin ve yağmur yağınca:
  4. İstanbul'a veya başka bir yokuş+viraj şehre gidin.
  5. Veeee yokuş yerlerinde vitesi 12'den 9'a çekin
  6. Sonucu deneyince söyleyin:D
  7. Ve yalpalamadan gitmeyin, hep kayın.

Evet hocam, sanki bir şey bozulmuş gibi, eksik sanki. SCS sanırım artık eski sistemlere desteği kesiyor. Ya da kllavyeyle oynadığımız için? Çünkü eskiden klavyeyle çok rahattı artık klavyeyle hiç oynayamıyorum. Bence öyle bir ayarı değiştirdiler. Dediğiniz gibi akıcı olmadığı için temel olarak.
Ama eğlenmenin bir yolunu buldum!
  1. Heavy Cargo packtan bir yük alın
  2. 400-450 Beygir civarı bir tır bulun
  3. Yağmuru bekleyin ve yağmur yağınca:
  4. İstanbul'a veya başka bir yokuş+viraj şehre gidin.
  5. Veeee yokuş yerlerinde vitesi 12'den 9'a çekin
  6. Sonucu deneyince söyleyin:D
  7. Ve yalpalamadan gitmeyin, hep kayın.

Yağmur yağınca FPS düşüyor ne yazık ki. :(

Genellikle 1:1 harita oynamayı tercih ederim ama onda da sanki bir şey eksik. Artık desteği kesme sırası DirectX11'de. 9 kesildi sıra bize geliyor ne yazık ki. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı