3100 TL APU sistem toplama

Bütçe
3100
Kendi çapımda toplam 3100 TL'lik parçalar seçtim. Uyumlu mu değil mi, çok bilmiyorum. Piyasadaki oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum. Bu konularda uzman birinin tavsiyesini almak istiyorum.

İşlemci
Anakart
Kasa
Harddisk
SSD
RAM
Bu sistem APU değil. Görüntü almak için harici ekran kartı gerekmektedir. Powerboost PSU'dan vazgeç patlama potansiyeline sahipler, RAM'lerin Corsair hâli 100 TL daha ucuz. R5 2600 almayın alacaksanız R5 1600 12nm alın veya APU istiyorsan R3 3200G al. SSD kronik problemli. Anakartı B450M yap.

Bu sistem APU değil. Görüntü almak için harici ekran kartı gerekmektedir. Power Boost PSU'dan vazgeç patlama potansiyeline sahipler, RAM'lerin Corsair hâli 100 TL daha ucuz. R5 2600 almayın alacaksanız R5 1600 12nm alın veya APU istiyorsan R3 3200G al. SSD kronik problemli. Anakartı B450M yap.

Kanka geçtik biz o evreleri :)

12. sınıfım şuan internetten eba denemelerine girmek istediğim için acil olarak bi pc almak istiyorum. Fakat almışken çok pahalı olmayacak, ileride donanım eklemekte sıkıntı yaşamak istemediğim bir bilgisayar olmasını istiyorum. Max 3000 dediğim gibi.

Hangi oyunu hangi grafikte kaç FPS açar?

Bu sistem 1080P'de LoL CS:GO Valorant ETS 2 tarzı oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS üstü garantisi veriyor. Bu tür oyunlarda sizi asla üzmez yüksek grafikli oyunlaro oynamak için RX 560 RX570 gibi kartlar takarsınız PUBG Apex Legends falan 1080P yüksek ayarlarda 60 FPS'de rahatlıkla oynatır.

Bu sistem 1080P'de LoL CS:GO Valorant ETS 2 tarzı oyunları yüksek ayarlarda 60 FPS üstü garantisi veriyor. Bu tür oyunlarda sizi asla üzmez yüksek grafikli oyunlaro oynamak için RX 560 RX570 gibi kartlar takarsınız PUBG Apex Legends falan 1080P yüksek ayarlarda 60 FPS'de rahatlıkla oynatır.

768P performansı nasıl PUBG Apex falan hight ta Apex 50-60 FPS alıyormuş da PUBG'yi merak ettim.

UP Bütçemi 4000 e çıkardım.
Güç kaynağı ve Kasa dandik. 2400G yerine 3200G var. 16 GB RAM bu bütçe de gereksiz. Hem 3600 MHz Team TUF modeli var 685 TL'ye. Ayrıca artık HDD bu bütçe de alınmaz. SSD, SanDisk yerine çok daha kaliteli Kingston A400 modeli alınır. En iyisi bu bütçe de önerdiğim sistem. Bir tek kasası değişebilir, o da yeterli gelir.
4.000 TL F/P Sistem Tavsiyeleri - Technopat Sosyal Hocam bakar mısın alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı