3100 TL Sistem Tavsiyesi

Emirhan1901

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Uzun zamandır kullandığım emektar bilgisayarın bozulması sebebiyle yeni bir bilgisayar almaya karar verdim.
Bütçem maksimum 3000 TL ancak 3100 olabilir.

Ekran kartı olarak 380X düşünüyorum ancak eğer bütçeye sığarsa 970 tercihimdir.

Parçaları vatan bilgisayardan alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki arkadaşın dediği sistem güzel ancak anakarttan kısılarak ve ek olarak bütçeye 50 Tl daha eklenerek GTX 970 sığdırabilirim.

Yukarıdaki arkadaşın dediği sistem güzel ancak anakarttan kısılarak ve ek olarak bütçeye 50 Tl daha eklenerek GTX 970 sığdırabilirim.
Bu bütçeye 970 skylake zor dostum belki başka pc toplama firmalarından veya uygun olan yerlerden tek, tek alınarak sığabilir.Sığsa bile ne kadar dengeli olur bilemiyorum.

Bu bütçeye 970 skylake zor dostum belki başka pc toplama firmalarından veya uygun olan yerlerden tek, tek alınarak sığabilir.Sığsa bile ne kadar dengeli olur bilemiyorum.
GTX 970 Hepsi Burada da indirime girdiğinde 1200 Tl oluyor. Senin önerdiğin kart zaten 1000 Tl anakart da bence gereksiz. Anakarttan da 150 Tl kadar kısarsam ve bütçeme 50 Tl daha eklersem çok rahat bir şekilde GTX 970'li bir sistem toplamış olurum. Ve şunu unutmaki anakart senin ne oyun performansını etkiler nede günlük kullanımı etkiler. Msi H110m Pro da R9 390x kullanan arkadaşım var.

GTX 970 Hepsi Burada da indirime girdiğinde 1200 Tl oluyor. Senin önerdiğin kart zaten 1000 Tl anakart da bence gereksiz. Anakarttan da 150 Tl kadar kısarsam ve bütçeme 50 Tl daha eklersem çok rahat bir şekilde GTX 970'li bir sistem toplamış olurum. Ve şunu unutmaki anakart senin ne oyun performansını etkiler nede günlük kullanımı etkiler. Msi H110m Pro da R9 390x kullanan arkadaşım var.

Vatan'dan toplamak zorunda değilsen bu bütçeye GTX970 rahatlıkla sığar.
upload_2016-1-14_13-20-59.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı