Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Rival 5 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mekanik hisli bu klavye, mekanik olup daha ucuz olanlar da var, arkadaşlarım birazdan öneride bulunur sanırım. Ben ROG Deluxe kullanıyorum ama o biraz pahalı.
Kulaklık F/P için iyi ve kaliteli, Rival 5 tabii ki daha iyisi ama Rival 3 de F/P olarak çok iyi.
Hazır sistemlerde tüm parçalar takılır, Windows yüklenir, testleri yapılır, ekran kartı çıkartılarak kargoya verilir.Bir sorum var. Kasa geldiği zaman hani kabloların bağlanması gerekiyor ya montiöre ve kasaya Power falan onları ben mi alacağım yoksa içinde oluyor mu?
Hazır sistemlerde tüm parçalar takılır, Windows yüklenir, testleri yapılır, ekran kartı çıkartılarak kargoya verilir.
Kargoyla birlikte kullanılan ürünlerin kutuları da sana gelir, sen sadece ekran kartını sokete oturtacaksın ve kabloyu bağlayacaksın.
Valorant tarzı oyunlar CPU temelli oldukları için 5500 biraz düşük kalıyor, 5600 seçilerek alınabilir ama yukarda attıkları sistem bundan daha iyi.Böyle bir şey nasıl olur, ekran kartı 12VRAM ve Valorant tarzı oyun oynayacağım. Meraktan sordum birGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Valorant tarzı oyunlar CPU temelli oldukları için 5500 biraz düşük kalıyor, 5600 seçilerek alınabilir ama yukarıda attıkları sistem bundan daha iyi.
Bir şeye ihtiyacım var. Klavye mouse kulaklık bütçe 3000 civarı öneri gelir mi onun içinde
https://www.amazon.com.tr/Dierya-DK61E-Klavyesi-Anahtarı-Anti-Gölgelenme/dp/B08HYZD5XG/ref=sr_1_5?crid=2FFAY07Z0G552&keywords=dierya+dk61&qid=1688389479&sprefix=Dıerya%2Caps%2C162&sr=8-5Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam 3277 TL tutuyor Prime varsa 3000 tl‘ye denk geliyor.
Kasa içinde gelir mi İtopya'dan önerin? 25k civarı.
Şu anlık güzel bir sistem göremedim fiyatlar pahalı.
Çok da mükemmel bir şey aramıyorum. Valorant oynayacağım sadece, ileriye dönük upgrade ederim. Bir şey tavsiye ediniz lütfen
Ben aldım sistemi 32K tuttu, sıfırdan İtopya'da dizdirdim bitti. İleride upgrade ederim.