32 bin TL hazır sistem önerisi

Arkadaşlar iyi günler ,1-2 güne kasa alacağım ancak aklımda nasıl bir şey alacağıma dair bir fikrim yok. Aşağıya link olarak koyduğum kasayı almayı düşünüyorum, bu kasa nasıldır bu fiyata göre iyi midir? Bu fiyata daha iyisi veya daha uygunu varsa yardımcı olabilir misiniz? Ya da siz neler önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Çöp sistem 32 ye DDR5 bulursun alma bunu sakın

Bilgisayarlardan pek anlamıyorum o yüzden konu açmak ya da sormak istedim. YouTube'da biraz baktım ancak RX 7800 XT RTX 4070'den daha fazla FPS değeri alıyordu oyunlarda tabii o ekran kartları 3 fanlı benim baktığım Dual bu da fark eder değil mi? Benim anlamadığım 4070'ler daha pahalı RX 7800 XT'den. 2K oynayabilmem içinde 2K destekleyen bir monitörüm yok 1080p de oynayacağım. Darboğaz olsun ya da sıcaklık sorunu olsun istemiyorum da 4060 Ti daha düşük FPS tercihi olmaz mı?
Hocam THE-VOK III V2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemi alın 1000 tl kadar bütceniz varsa işlemciyi ryzen 5 5600x olarak değiştirin sorun yaşamazsınız

Bana belirttiğim fiyata bir sistem bulabilir misin o zaman.
attığım sistem DDR 4 ama sağlam sistem gözünüz kapalı alabilirsiniz bende 7700xt var rdr ultra ayarda bile 60-70 derece üstüne çıkmıyor asus kalitesi ve zaten 7800xt 4070 den iyi performans veriyor

Hocam THE-VOK III V2 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7800 XT DUAL OC Edition 16GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME M.2 SSD / GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM bu sistemi alın 1000 TL kadar bütceniz varsa işlemciyi Ryzen 5 5600X olarak değiştirin sorun yaşamazsınız.

Evet yorumlarda bir arkadaş daha bu sistemi atmış RTX 4070'e göre daha fazla FPS değeri ve daha düşük bir sıcaklık değeri veriyor ancak genel olarak yorumlara baktığımda insanlar AMD ekran kartı almaktansa NVIDIA ekran kartı alınmasını tercih ediyor bunun sebebi nedir? Neden daha fazla performans veren daha az sıcaklık değeri veren ve daha ucuz ekran kartıyken tercih etmiyorlar?

Evet yorumlarda bir arkadaş daha bu sistemi atmış RTX 4070'e göre daha fazla FPS değeri ve daha düşük bir sıcaklık değeri veriyor ancak genel olarak yorumlara baktığımda insanlar AMD ekran kartı almaktansa NVIDIA ekran kartı alınmasını tercih ediyor bunun sebebi nedir? Neden daha fazla performans veren daha az sıcaklık değeri veren ve daha ucuz ekran kartıyken tercih etmiyorlar?
Hocam kimse güvenemiyor AMD ye ve Dlss Ray Tracing gibi özellikler var (AMD de var ama rtx kadar fps kazandırmıyor )mesela bi forum açsanız rtx 4060 mı rx 7700xt mi diye herkes rtx 4060 a atlar çünkü hayatlarında ekran kartı bakımından sadece rtx kelimesini duyuyorlar ve bilmiyorlar AMD daha ucuz ve daha iyi performans gösteriyor ama mesela işte pahalısından alayım diyor gidiyor 7700xt veya 7800xt yerine 4060 alıyor.Hep bilgisizlik.Çoğu insan da işte senin kasada ne var diyince işte benim kasamda koskoca RTX var diyebilmek için

Hocam kimse güvenemiyor AMD'ye ve DLSS Ray Tracing gibi özellikler var (AMD de var ama RTX kadar FPS kazandırmıyor )mesela bir forum açsanız RTX 4060 mı RX 7700XT mi diye herkes RTX 4060'a atlar çünkü hayatlarında ekran kartı bakımından sadece RTX kelimesini duyuyorlar ve bilmiyorlar AMD daha ucuz ve daha iyi performans gösteriyor ama mesela işte pahalısından alayım diyor gidiyor 7700XT veya 7800XT yerine 4060 alıyor. Hep bilgisizlik. Çoğu insan da işte senin kasada ne var deyince işte benim kasamda koskoca RTX var diyebilmek için.

Peki hocam size sorularım var sizin attığınız kasada ekran kartı Dual OC ancak benim YouTube'dan FPS testlerine ve RTX 4070 ile karşılatırmalarına baktığım ekran kartı 3 fanlı olanlardan. Fark olur mu? Tersine döner mi değerler?

Peki hocam size sorularım var sizin attığınız kasada ekran kartı Dual OC ancak benim YouTube'dan FPS testlerine ve RTX 4070 ile karşılatırmalarına baktığım ekran kartı 3 fanlı olanlardan. Fark olur mu? Tersine döner mi değerler?
Hocam en fazla 1,2 fps kaybı olur okadar da olmaz çünkü Fan sadece ekran kartı bloklarına daha güçlü hava gelmesini ve soğutmasını sağlar Benimki de Dual dediğim gibi sıcaklıklar çok iyi şuan anlık sıcaklık 33 derece yani bişey farketmez bütceniz uygunsa işlemciyi 5600x ile değiştirin alın canavar gibi sistem bütce sorunsa 5600 de olur ama şunu belirteyim 5600 ile 5600x arasında çok fark var mesela valorant gibi işlemci yüklü oyunlarda 50 fps e kadar oynayabilir

Hocam en fazla 1,2 FPS kaybı olur o kadar da olmaz çünkü fan sadece ekran kartı bloklarına daha güçlü hava gelmesini ve soğutmasını sağlar benimki de Dual dediğim gibi sıcaklıklar çok iyi şu an anlık sıcaklık 33 derece yani bir şey fark etmez bütceniz uygunsa işlemciyi 5600X ile değiştirin alın canavar gibi sistem bütçe sorunsa 5600 de olur ama şunu belirteyim 5600 ile 5600X arasında çok fark var mesela Valorant gibi işlemci yüklü oyunlarda 50 FPS'e kadar oynayabilir.

Peki hocam sıcaklık değerleriniz nelerdir? Ekran kartınızın ya da işlemcinizin işlemcinizde mi AMD? Hep şey algısı vardır ya AMD çok ısınıyor sıcaklık sorunu var derlerya hangi oyunlarda sıcaklıklarınız nelerdir?

Peki hocam sıcaklık değerleriniz nelerdir? Ekran kartınızın ya da işlemcinizin işlemcinizde mi AMD? Hep şey algısı vardır ya AMD çok ısınıyor sıcaklık sorunu var derlerya hangi oyunlarda sıcaklıklarınız nelerdir?
Hocam bende Ryzen 5 7600 işlemci Asus Dual Rx7700Xt var işlemcide 120mm sıvı soğutma var çünkü bendeki işlemciyi kule tipi soğutmayla soğutamazsınız.Valorant 500-600fps ekran kartı 50-60 işlemci 63 civarları dolaşıyor biraz üst sistem oyunlarda ekran kartına 5-10 derece ekleyebilirsiniz

Monitörüm var hocam sizden rica etsem 4060 Ti olan bir sistem varsa gösterebilirseniz mutlu olurum. Benim attığım nasıldır acaba?

Monitörüne göre seçmen daha mantıklı. 240 Hz'SE zaten her türlü FPS tarzı oyunlarda o FPS'i bu sistemlerden biriyle alacaksın. Bence fazla para vermeye gerek yok. Ha dersen ben Cyberpunk'ı 100 FPS değil de 130 almak istiyorum diyorsan. 4000 serisi al. Ama attığım sistem çok çok ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı