32 Bit bilgisayar Windows 7'de hiçbir şeyi desteklemiyor

GhostPanda

Femtopat
Daha fazla  
RAM
4 gb
SSD veya HDD modeli
Hdd 500 gb
Ekran kartı
Çok kötü 2013 yılında kalma
Anakart
Aynı 2013 yılından kalma
İşlemci
Bilmiyorum
Şimdi bende 2013 yılında toplama PC var. Ben yenilemeyi düşünüyorum. Bilgisayar şu an Windows 7 32 Bit. Windows 10 yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Windows sitesine bile giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bende 2013 yılında toplama PC var. Ben yenilemeyi düşünüyorum. Bilgisayar şu an Windows 7 32 Bit. Windows 10 yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Windows sitesine bile giremiyorum.

4 GB RAM 64 Bit yapabilirsiniz, öneririm de.
Bence Windows 8.1 kurun 7'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.
İkisini de kullandım 8.1 daha akıcı geldi bana.

Tamamdır teşekkürler peki 16 gb ballistix 8x8 ram alsam centiklere uymama ihtimali var mı
Var, anakartınızın desteklediği DDR sürümüne göre değişir bu. DDR2 anakarta DDR3 takamazsınız örneğin.

HDD yerine SSD takar, 4 GB RAM'i de 8 e yükseltirseniz Windows 10 2021 LTSC falan kurabilirsiniz, he yapamam diyorsanız başka bir PC'den İSO'yu USB'ye yazdırın öyle format atın hocam. (Windows olarak 2015 ya da 2016 LTSB öneririm, 2015 LTSB Windows 7 den bile hızlı çalışıyordu.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı