32 Bit Key ile 64 Bit kurmak

Drasias

Kilopat
Şu an bilgisayarımda 32 bit olduğundan ve neredeyse bütün hdd dolduğundan yeni bir hdd aldım ve bu diske aynı key ile 64 bit kuracağım.
Aynı key ile 64 bit kurduğumda bu yeni kurduğum windows, genuine windows olur mu, bir problem çıkar mı diğeri otomatik olarak aktive edilmemiş windows kategorisine mi düşer?

Bir de benim windows oem sürüm kutusu şöyle, bu bir sorun yaratır mı?

w1Mb5G.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki lisans OEM lisansı sanırsam. Lisans sayınız 3 makinelik ise direk 2. makine olarak kayıt eder ama en sağlam olarak etkinleştirme işlemi için Microsoft Türkiye'yi aramanız ve telefondan yaptırmanız, çok hızlı bir şekilde kayıdı yapıp diğer sorunuza da cevap alabilirsiniz.

Demin miscrosoft Türkiye'yi aradım oem lisansım var dedim ikinci yükleme yapıcam hdd'mi değiştirip dedim, neden diye sordular, rami tam kullanmak için dedim, üzgünüz performans için yapılan değişikliklere yardım edemiyoruz yeni bir lisans almanız lazım dediler. Yani hdd bozuldu, windows gitti diyince yardım edebilirler.

Tekrardan arayıp hard diskim bozuldu diyebilirsin, ben mesela internetten bulduğum serial ile telefonda Server 2003 etkinleştirdim;) Elinde orjinal CD olduğu sürece her daim etkinleştirme yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı