32 bit mi 64 bit mi windows 8.1 kurmalıyım ve hangi sürümü

mitmustafa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Size şöyle sorum olacak ikinci el bir laptop aldım 1 hafta içinde elime ulaşacak inşallah. Cihaza windows 8.1 kurmayı düşünüyorum cihazda 3 gb ram var 32 bit mi yoksa 64 bit mi kurmalıyım? 3 gb ram li bir cihaza google da baya araştırdım ikisinide tavsiye edenler var hangisinde cihaz daha performanslı çalışır?

Birde windows 8.1 bir çok sürümü var ben pro yu kurmayı düşünüyorum sizce doğru bir kararmı üniversite öğrencisiyim bir kaç iktisadi hesap yapan ewiews v.b. program harici acayip bir program yüklenmeyecek cihaza :)
Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim :)

Bütün win 8 sürümleri arasında pek performans farkı olmaz değil mi yani az özellikli olan daha hızlı çalışır gibi bir düşüncem olmasın.

Windows Embedded 8.1 Industry kullanmadığım için bilmiyorum yanlız forumda var die tahmin ediyorum. Biraz forum dolaşmak iyi gelecek:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı