32 GB flash bellek tavsiyesi

Kasası dandik, hızı USB 2.0'a göre yavaş. 5 MB/s yazma hızı gördüm. Daha önce de bir tanesi imaj yazdırırken bozuldu. Dayımın bürodan bedavaya gelmeseydi hayatta almazdım.
Evet kasasının dandikliğİ biraz rahatsız edebiliyor. Ama nedense ben de cihaz hala çalışıyor. Ve bir sıkıntısını göremedim. Ama evet belki de şansımdan dolayı da bozulmamış olabilir.
 
He bu arada USB çoğaltıcı önerir misiniz bir tane 50 TL.

Hocam ondan dolayı ben pek masaya falan USB koyulmasını önermem. Çünkü süpürge ile yanlıştıkla çekilebiliyor. İsterseniz kendinize bir USB kutusu gibi bir şey hazırlayabilirsiniz.

Kapaklı USB olsa keşke.
He bu arada USB çoğaltıcı önerir misiniz bir tane 50 TL.

Kapaklı USB olsa keşke.

Neyse boş ver zaten ucuz.
 
Ya benim sıkıntı elektrikli süpürgeye girmesi.

Zaten PowerPoint ödev için alacağım.

Yıllar sonra başka durum için lazım oluyor. O yüzden sana attığım Dual USB 3.0 SanDisk bence daha iyi tercih. Ben bile yıllar önce 16 GB aldım. Bugün Windows formatında kullanıyorum. Güzel ve kullanışlı bir ürün al. Yarın bir gün telefonda bir şey lazım olur bu şekilde kullanırsın.
 
@453482 hayır hocam. CMD üzerinden bile denedim olmuyor.
@yücecahil67 ürünü çok beğendim. Değerlendirmeyi artı ve eksi yönleri olarak iki bölüme ayırdım. Artıları ++ işlevini sorunsuz bir şekilde yerine getiriyor. ++ klavye, mouse, Bluetooth adaptor, USB bellek gibi fazla güç gerektirmeyen aygıtları çalıştırmakta. ++ birden fazla aygıt bağlandığında birbirinin işlevini kesinlikle etkilemiyor. Klavye çalışırken mouse kontrol edebilir, aynı anda USB bellekten okuma yapabilabiliyor. ++ Bluetooth adaptor bağlıyken herhangi bir kopma sorunu ile karşılaşmadım. ++ USB anahtarları işlevini yerine getiriyor. ++ USB portu aktifken ışık yanması gayet iyi. ++ USB bellek üzerinden okuma ve yazma hızları PC'nizin USB 2.0 portundan ne ise o değerlerde çalışmakta. Benim bilgisarımda okuma 30 MB/s, yazma 18 MB/s olarak ölçtüm. PC USB 2.0 portunda da aynı değerleri almaktayım. Eksileri -- harici HDD çalıştırmıyor. 500GB HDD'ye gücü yetmedi. -- USB'den güç alan hoparlörü çalıştırmaya gücü yetmedi. Genel olarak fiyat/performans olarak çok iyi.

Yorumların bazıları kötü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı