32 GB flash boyutsuz çıkarılabilir disk olarak gözüküyor

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Başlıkta da söylediğim gibi 32 GB flashım nasıl olduysa kendi kendine bozuldu. Nasıl oldu anlamadım ama flashı açamıyorum sorun ekte belirttiğim gibi.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamirciye götürürsem belki yaparlar da bu sanırım 10. PC bozuşum olduğu için babama söylersem yaptırmaz büyük ihtimal

Bu linke girerseniz derdimi anlarsınız.
Bir de ağ ile güvenli modda program dosya falan indiremiyorum.

Güvenli modda driverların çoğu devre dışı bırakıldığı için telefonumu algılamıyor o yöntemi de denemiştim.

Sorunun belki de kaynağı budur telefonlarda disk gibi okunuyor olması lazım o zaman USB yide böyle görmesi normal degilmi sizce?
Ayrıca eğer OTG kablonunuz var ise telefondan USB'ye Windows kurabilirsiniz.

Sorunun belki de kaynağı budur telefonlarda disk gibi okunuyor olması lazım o zaman USB yide böyle görmesi normal degilmi sizce?
Ayrıca eğer OTG kablonunuz var ise telefondan USB'ye Windows kurabilirsiniz.

Maalesef OTG kalbom yok

Kaynağından kastın nedir? Açıklayabilir misin? 🤓🤓

Bir kaynağım yok fikrimi belirttim.
Bir de aklıma takılan bir konu daha güvenli modda bir şey indiremiyor iseniz nasıl USB'ye Windows yazmayı planlıyorsunuz, dosyası Rufus'u veya bunun gibi şeyleri, elinizde hazırmı bunlar?

Son düzenleme:
Bir kaynağım yok fikrimi belirttim.
Bir de aklıma takılan bir konu daha güvenli modda bir şey indiremiyor iseniz nasıl USB'ye Windows yazmayı planlıyorsunuz, dosyası Rufus'u veya bunun gibi seyeleri elinizde hazırımı bunlar?

Hayır ama çıkarılabilir disk sorununu çözersem Windows kurmayı internet kafede de yaparım

Hayır hayır sorunun belki de kaynağı demişsin ama ben söylediğin şeyden bir şey anlamadım o yüzden açıklar mısın dedim.(anlamadığım için öyle dedim, herhangi bir aşağılama amacı yok.)

Yani güvenli moddan bahsetmiştim telefonları bilgisayara bağlayınca disk gibi görünüyor dedim telefonu görmüyorsa USB yide belki o yüzden görmüyor diye bir çıkarımda bulundum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı