32 GB RAM alınır mı?

Tabii ki kullanabilir de 32 ne bileyim. Ben zaten çok eski zamanda kaldım özür dilerim. Render için falan gerekiyordur herhalde bilmiyorum tam ama. Ben orta çağda kaldım.
Sorun değil hocam. Programlar artık çok fazla Ram tükettiği için (özellikle iş programları) unutmak normal. 16 ile 32 arasında pek fark yok ama 32 olması hoş oluyor, yoksa aman aman bir performans artışı sağlamıyor.

Sorun değil hocam. Programlar artık çok fazla RAM tükettiği için (özellikle iş programları) unutmak normal. 16 ile 32 arasında pek fark yok ama 32 olması hoş oluyor, yoksa aman aman bir performans artışı sağlamıyor.

Yok zaten bellekten dolayı sisteme performanslı bakanlar, dünyayı ele geçireceğini sananlar olabiliyor. Sistem kendi gerektiği kadar bellek kullandığı için fazlası kötü zaten haklısınız. 32 iyi bir yatırım olabilir heleki paranız var ise.

Sorun değil hocam. Programlar artık çok fazla Ram tükettiği için (özellikle iş programları) unutmak normal. 16 ile 32 arasında pek fark yok ama 32 olması hoş oluyor, yoksa aman aman bir performans artışı sağlamıyor.
Alin gelecege yatirim olsun sonra bosa para gitmesin. 3 seneye 32 devri baslucak

Alin gelecege yatirim olsun sonra bosa para gitmesin. 3 seneye 32 devri baslucak
DDR4 sistemlerin ömrünün artık pek uzun olduğunu düşünmüyorum. DDR4 yerine üstüne biraz daha koyarak DDR5 geçmek daha mantıklı. Aynı şeyi DDR5 için "16 GB yerine 32 GB alın, geleceğe yatırım." deseydin katılırdım.

Alınır mı? Güvenli midir ve uyumlu mu anakartim ile?
Gigabyte H610M V2.

Bundan 2 tane alırsanız mükemmel olur.

32 GB RAM edinerek şu anki sisteminize yatırım yapmış olursunuz. İleride fiyatlar konusunda ne olacak bilemiyoruz, dolayısıyla şimdiden çekmeniz iyi bir tercih olur. Kullandığımız gündelik pek çok bilgisayar uygulamaları -örneğin bunlar web tarayıcıları olabilirler- fazlasıyla bellek kullanmaktalar. Boş alanın olması her açıdan iyi. Sisteminiz rahat çalışır, kendini yormaz. Böylece ani takılmalar ve yavaşlamalar görmezsiniz.

Bu arada bıraktığınız bağlantıda 1x32 lik slot var. 2x16 yı tercih edin; çift kanallılar daha iyi performasn verirler.

Tabii ki kullanabilir de 32 ne bileyim. Ben zaten çok eski zamanda kaldım özür dilerim. Render için falan gerekiyordur herhalde bilmiyorum tam ama. Ben orta çağda kaldım.
Hayır sen sadece 16 gb yeter bence dedigini anladım ben oyun oynuyorum ve 2 slot ramim ram ler 8x8 idi arızalandı ve para iadesini alıp 32 yapacam bir daha yükseltme gereği duymam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı