32 GB RAM önerisi

Bütçe
2500-3000

megu

Kilopat
Anakart
ASRock A320M
İşlemci
Ryzen 5 1600
Merhaba ASRock A320M anakarta sahibim. 16x2 RAM almayı düşünüyorum. RAM'leri aldıktan sonra ileride işlemci olarak Ryzen 5 5600 de almak istiyorum. Bütçem çok yok 2500 - 3000 civarlarında bir şey alabilirim. (daha ucuz varsa çok iyi olur: 3) tabii şu olmazsa olmaz dediğiniz ve bütçeyi çok aşmayacak bir öneriniz varsa atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ASRock A320M anakarta sahibim. 16x2 RAM almayı düşünüyorum. RAM'leri aldıktan sonra ileride işlemci olarak Ryzen 5 5600 de almak istiyorum. Bütçem çok yok 2500 - 3000 civarlarında bir şey alabilirim. (daha ucuz varsa çok iyi olur: 3) tabii şu olmazsa olmaz dediğiniz ve bütçeyi çok aşmayacak bir öneriniz varsa atabilirsiniz.

DDR5 bunlar.

Atılan Team marka bellekleri alabilirsin.

şaunki ramlerin ne ben 8x2 yapmak istiyorum asrock uyumluluk konusununda sıkıntılıda

DDR4'de uyumluluk olayı yok. Slota uyduğu sürece hemen hemen her belleği takıp çalıştırabilir. Tabii işlemcisi eski nesil olduğundan yüksek frekanslı bir bellek alıp vadedilen frekansında kullanamayabilir.

şaunki ramlerin ne ben 8x2 yapmak istiyorum asrock uyumluluk konusununda sıkıntılıda
Hocam dandik bir şeydi. Teknobiyotikten almıştım. Sistemi içinde gelen ramin aynısından olsun diye aldım.
Geil EVO Forza 8GB 3000MHz DDR4 Ram (GE-GAFY48GB3000C16ASC)

Attığınız markayı pek bilmiyorum iyi midir bir sıkıntı olmaz değil mi?

Hocam ileride ana kartı da değiştirmeyi düşünüyorum. GIGABYTE B550M gibi bir şey alacağım. Yani mhz olarak 3600 alsam daha iyi olmaz mı? Ana kart desteklememesi bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum. CPU ve Anakart değişene kadar düşük frekansta kullansam bişe olmaz gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı