320 GB HDD rezilliği

Daha fazla  
Evet Trendyol üzerinden 320 GB harddisk aldım ve klasik bir şekilde hatalı geldi. Ben aslında bu konuyu yazmamın sebebine geleyim. 320 GB harddisk almayin demek için açtım konuyu. 320 GB yeter deyip 500 GB yerine 320 GB alırsanız benim gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Demem o ki.
320 GB yeter diye kaliteli 500 GB modellerden vazgeçmeyin :)

320 GB HDD modelleri sorunlu diye biliyorum. Ama ne demek istediğinizi anlamadım. Yanlış ürün geldiyse iade edin.

Bende 2004'ten kalma (2001'de olabilir) 40 GB Toshiba marka HDD vardı. Laptop yere düşüp bozulmasa harddiskin bozulacağı yoktu. Girişi SATA olsa saklayacaktım ama IDE olduğu için içindeki mıknatısları alıp çöpe attım.

Son düzenleme:
Hocam bir de ben bayadır bakıyorum Trendyol'da açıklamada ve başlıkta 1 TB yazmasına rağmen ürün görseli 500GB. İnsanın kafasını karıştırıyor. Sırf bunun yüzünden 50 TL daha fazla verip başka siteden aldım. HDD satıcıları Trendyol'da cidden doğru bilgi yazmıyor. Hep bi tutarsızlık oluyor HDD alanında.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı