Daha fazla
"Honor 400 Pro" ile " S25FE 256" ya da "S24FE 256" arasında seçim yapmam için önerilerinize ihtiyacım var.
Honor 400 Pro donanım olarak.
Güzel kutusu dolu dolu geliyor ama güncelleme süresi az ve malzemesi kalitesiz gibi kapak açılma şikayetleri okuyorum. Fiyatı iyi sayılır. Qualcomm işlemci, 12 GB RAM vs.
S24FE tasarım olarak çerçeveler kalın duruyor. Exynos işlemcide ısınma ve modem sorunlarından şikayetler var. Kutusu; telefon ve kablo çıkıyor sadece ama güncelleme desteği iyi. Malzeme kaliteli görünüyor.
S25FE 256 ise S24 FE'ye göre biraz iyileştirmeler içeriyor. İşlemci yine Exynos güncelleme desteği +1 yıl daha fazla S24FE'ye göre kutu yine boş sayılır. Malzeme kaliteli görünüyor.
Adaptörü, kılıfı vb. aksesuarları biraz masraf yaparak tek seferlik alabilirim ama güncelleme desteğini para versemde alamam.
Günlük kullanıcıyım ağır oyun oynamıyorum PUBG vb. hangi seçeneğe yönelmeliyim? S25fenin ederi en fazla kaç size göre?
Bu site Honor'un global cihazların güncelleme desteği sürelerini gösteriyor Android Enterprise Recommended - HONOR Global
Bunlar arasından güncelleme desteği ve malzeme kalitesi sıkıntı olmayacaksa Honor 400 Pro tercih ederdim. Samsung, 7 yıl güncelleme alacak S25FE'ye hiç değilse 12 GB RAM koymaya bile yeltenmediğinden bu fiyatları verme konusunda hala pek emin değilim.