3200 MHz RAM 2133 MHz görünüyor

Benim başıma gelen bir olay, 3200MHz hiçbir türlü çıkmıyordu. Bunun için iade etmiştim, Seri numarası RAM'in üstünde yazar. Oradan garantisini kontrol edip garantiye sorunun nedenini yazarak yollayabilirsin. Tabii ilk olarak donanım sorunu olduğundan emin ol.

Sistem bileşenlerini yazabilir misin? BIOS pilini değiştirmeyi deneyebilirsin fakat yine de 1 kere de olsa 3200MHz gösterirdi diye düşünüyorum. Aynı şekilde 29, 33 yazarak 2933MHz deneyebilirsin. Kaydedip çıktığından emin ol.

• AMD Ryzen 5 1400.
  • Gigabyte GTX 1060 6 GB Windforce.
  • Gigabyte Aorus AX370 GAMING 5.
  • Corsair 2*8 2800 MHz.
  • Kingston 240 GB SSD.
  • High Power PSU (600Watt)
  • 1TB HDD.

• Corsair 2*8 2800 MHz.
RAM için 2800MHz yazmışsın, doğru yazdığına emin misin? Eğer öyleyse BİOS 2800MHz Profile 1'de otomatik değer olarak gösterirdi. RAM'in 2800MHz ise elinle ayarlayarak yapacaksın o zaman. Aynı yere 28 yazarak deneyebilirsin o halde.

RAM için 2800MHz yazmışsın, doğru yazdığına emin misin? Eğer öyleyse BIOS 2800MHz profile 1'de otomatik değer olarak gösterirdi. RAM'in 2800MHz ise elinle ayarlayarak yapacaksın o zaman. Aynı yere 28 yazarak deneyebilirsin o halde.

Kusura bakma eski konularımdan kopyalamıştım. Ama sen deyince fark ettim o zaman da görev yöneticisinden baktım demek ki o zaman 2800 müş nasıl oldu da şu an 2133.

Kusura bakma eski konularımdan kopyalamıştım. Ama sen deyince fark ettim o zaman da görev yöneticisinden baktım demek ki o zaman 2800 müş nasıl oldu da şu an 2133.
Arkadaş sana verdiğinde belki eliyle ayar yapmıştır, Bios sıfırladıysan belki oldan dolayı 2133MHz geri dönmüş olabilir. 2800MHz deneyip sonucu paylaşabilir misin?

Arkadaş sana verdiğinde belki eliyle ayar yapmıştır, BIOS sıfırladıysan belki oldan dolayı 2133MHz geri dönmüş olabilir. 2800MHz deneyip sonucu paylaşabilir misin?

Tamamdır deneyip paylaşacağım.
Arkadaş sana verdiğinde belki eliyle ayar yapmıştır, BIOS sıfırladıysan belki oldan dolayı 2133MHz geri dönmüş olabilir. 2800MHz deneyip sonucu paylaşabilir misin?

Değişen bir şey olmadı. Hala 2133 MHz. Galiba üstüne farklı etiket yapıştırmış yani başka bir açıklaması olamaz.

Son düzenleme:
Tamamdır deneyip paylaşacağım.

Değişen bir şey olmadı. Hala 2133 MHz. Galiba üstüne farklı etiket yapıştırmış yani başka bir açıklaması olamaz.
Ürünün garantisi varsa teknik servise götür. Değişim yaparlar cidden sorunluysa. Seri numarasını Corsair'e bakan teknik servislere yazarak deneyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı