3200 MHz RAM önerisi

arslanbey1905

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3200 MHz RAM önerileriniz nedir hangi markaları önerirsiniz?

Sistem bilgileri.

Anakart: MSI B560M-A Pro Intel B560 soket 1200 DDR4 5200MHz (OC) M.2 anakart.

İşlemci: Intel Core i5 11400F 2.60GHz 12MB LGA1200 11.nesil işlemci.

Ayrıca OC yapmadan bu işlemci ve anakart ile 3200 MHz olarak kullanabilecek miyim alacağım RAM'leri yanıtlarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 veya 32 gb düşünüyorum. Ram'ler de markalara hakim değilim. Ama dediğim gibi OC yapmadan 3200 mhz olarak kullanmak istiyorum.

Ayrıca trendyol gibi sitelerden alsam sorun yaşarmıyım? 300-400 tl daha fazla verip vatan'dan mı almak daha mantıklı olur

16 veya 32 gb düşünüyorum. Ram'ler de markalara hakim değilim. Ama dediğim gibi OC yapmadan 3200 mhz olarak kullanmak istiyorum.

Ayrıca trendyol gibi sitelerden alsam sorun yaşarmıyım? 300-400 tl daha fazla verip vatan'dan mı almak daha mantıklı olur
Attigim Hi-tec RAM'i alabilirsin Hynix-CJR çip kullaniliyor. RAM'i RAM yapan markası değil kullanildigi cipidir. Zaten OC yapmayacaksin o yuzden binned bir RAM alman gerekmiyor.

Attigim Hi-tec RAM'i alabilirsin Hynix-CJR çip kullaniliyor. RAM'i RAM yapan markası değil kullanildigi cipidir. Zaten OC yapmayacaksin o yuzden binned bir RAM alman gerekmiyor.
Anladım hocam render için kullanacağım soğutuculu bakıyordum çok da gerek olur mu emin değilim. Vatan'da bir tane buldum CL18 sizin yorumunuz nedir bu modele?

Anladım hocam render için kullanacağım soğutuculu bakıyordum çok da gerek olur mu emin değilim. Vatan'da bir tane buldum CL18 sizin yorumunuz nedir bu modele?

Attığın linktekini alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı