3200 MHz RAM önerisi

Benim önerim

CL değeri yüksek önerdiğim üsteki ama RGB olsun isterseniz

Ben performansa bakarım RGB fazla önemsemem ama siz RGB olsun isterseniz o RAM da alabilirsiniz.
Sipariş ettim hocam teşekkür ediyorum

Dosya Ekleri

• A225F647-AA58-4E05-A3D6-5C10CD6AAEA1.jpeg
    A225F647-AA58-4E05-A3D6-5C10CD6AAEA1.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 50
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.

Bahsettiğiniz sıvı soğutma iyidir. Fiyat konusunda sorun olmazsa yukarıda arkadaşın önerdiği Arctic LIQUID FREEZER II 280 Sıvı Soğutma dahada iyidir. Yeni RAM'leriniz hayırlı olsun güle güle kullanın.
şuan sıvı soğutma için bütçem yok biraz bütçemi aştım da sıvı soğutma kullanmadan devam etsem bu kasada bir problem yaşar mıyım?

şuan sıvı soğutma için bütçem yok biraz bütçemi aştım da sıvı soğutma kullanmadan devam etsem bu kasada bir problem yaşar mıyım?
Ryzen 5'in ısınabilen bir modeline sahipsiniz. Müsait bir vaktinizde hangi oyunda ortalama kaç derecede dolaşıyorsunuz bunu bir not edin. Termal macunuda en son ne zaman yenilediğinizi yazarsanız sevinirim.

Ryzen 5'in ısınabilen bir modeline sahipsiniz. Müsait bir vaktinizde hangi oyunda ortalama kaç derecede dolaşıyorsunuz bunu bir not edin. Termal macunuda en son ne zaman yenilediğinizi yazarsanız sevinirim.
Termal macun 2 ay önce yapıldı işlemciyi yeni almıştım ve şuanda hiç bir oyun yüklü değil FPS Valorant oyunu dışında

Benim önerim

280 mm olan güzeldir. RAM önerim ise şudur; G Skill RipjawsV 16GB (2X8) DDR4-3600Mhz CL18 Siyah 1.35V(F4-3600C18D-16GVK) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı