3200 MHz RAM önerisi

Bütçe önemli, ama şunu tercih edebilirsin diğerlerine nazaran uygun fiyatlı ve iyi.

530 liralık RAM ile 725 liralık RAM arasında nasıl bir uygun fiyatlılık var çözemedim.

530 liralık RAM ile 725 liralık RAM arasında nasıl bir uygun fiyatlılık var çözemedim.

Nasıl yani? Bu sefer de ben bir şey anlamadım :D Kingston HyperX Fury gibi diğer RAM'lere nazaran daha uygun fiyatlı demek istemiştim orada. Farklı bir şey gibi mi anlaşıldı?

Nasıl yani? Bu sefer de ben bir şey anlamadım :D Kingston HyperX Fury gibi diğer RAM'lere nazaran daha uygun fiyatlı demek istemiştim orada. Farklı bir şey gibi mi anlaşıldı?
Sen genel piyasaya göre mi daha uygun fiyatlı anlamında yazmıştın? Ben konudaki RAM'lere göre öyle sandım tamam yanlış anlamışım.

Arkadaşın attığı PNY RAM'e nazaran uygun fiyatlı dediğinizi anlamış sanırsam.

Bin lira, bu özellikteki RAM'ler için fazladan. Yüksek ihtimalle Ballistix'lerin çipleri ve overclock performansı PNY olanlardan daha iyidir fakat çok para harcamamak istiyorsanız PNY olanları alabilirsiniz. DDR4 kalmayana kadar idare etsin diyorsanız Ballistix'ler size yetecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı