3200 TL PC toplama

Sırf darboğaz yapabilir diyip RX 5500 XT'den vazgeçmek hiç mantıklı değil hocam. Darboğaz olsa ne olur zarar gelmiyor sonuçta. Sonradan AMD Ryzen 5 1600 AF ile güncellese efsane sistem. RX 560 bulunan sisteme o kadar para verilmez. Sistemi alan çocuk iki gün sonra PC bilgisine sahip olsa kafasını duvarlara vurur benden demesi.
Sizinle aynı düşüncedeyim, ileride SSD ve kule soğutucu eklense çok güzel sistem.
 
Hangisini alalım?
Hafif darboğaz yapabilir ama 14nm 1200 ve RX560`a göre hayli hayli iyidir darboğazlı hali bile. PSU ve anakart avantajı da var. 90mm kule soğutucu alınıp (60TL`ye bulunuyor) OC yapılsa darboğaz da ortadan kalkar.
Pc yi akrabaya alacaz durum yok 3200₺ bütçe cs go oynatsın yeter diyor
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı