Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.
Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?
Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?
Hocam, hata direkt donanımdan gözüküyor. Daha önce hiç bu tür bir dosya ile karşılaşmadım. Hardware yani donanımınız sistemin önemli bir dosyası ile mavi ekran çıkartmış. Ben şu noktada cidden bileşenlerden birinde olduğunu düşünüyorum.
Hocam, hata direkt donanımdan gözüküyor. Daha önce hiç bu tür bir dosya ile karşılaşmadım. Hardware yani donanımınız sistemin önemli bir dosyası ile mavi ekran çıkartmış. Ben şu noktada cidden bileşenlerden birinde olduğunu düşünüyorum.
Hocam dediğim gibi ben neredeyse daha yeni başladım belli başlı şeyleri anlıyorum. @Enes3078 gelince ona soracağız. Şu noktada temiz kurulum yapmanız lazım gibi duruyor.
Hocam dediğim gibi ben neredeyse daha yeni başladım belli başlı şeyleri anlıyorum. @Enes3078 gelince ona soracağız. Şu noktada temiz kurulum yapmanız lazım gibi duruyor.
Hocam vallahi bu kaçıncı kurulumum bilmiyorum artık ya bilgisayarımdaki her şeyi sildim baştan kurdum format attım baştan kurdum. Grafik sürücüsünü kaldırıp baştan kurdum Wi-Fi adaptörün sürücüsünü silip baştan kurdum. @Enes3078 hocam yardımcı olursanız çok sevinirim. @The G.O.A.T en azından 5-6 çeşit olan hataları 2-3'e kadar düşürdük teşekkür ederim hocam tekrardan.
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Windows + R tıklayıp boşluğa eventvwr yazıp enter'a basın. Sizden istenilen*** hangi bölüm ise 1 yazılı yerden oraya sağ tıklayın. Eğer Yönetim olaylarından alacaksanız ona sağ tıklayıp resimdeki 2 olarak işaretlenmişi seçin. **İstenilen: Uygulama, Kur ve Sistem çıktılarını paylaşın. Eğer...
Selam, TeamViewer kurup ID ve parolanızı paylaşır mısınız? Sistemde bazı testler yapmam gerekmekte. Ek olarak sisteminiz üzerinden dump incelemesi yapacağım. Yine olmazsa Driver Verifier yöntemini deneyeceğiz. Şimdilik planım budur.
Selam, TeamViewer kurup ID ve parolanızı paylaşır mısınız? Sistemde bazı testler yapmam gerekmekte. Ek olarak sisteminiz üzerinden dump incelemesi yapacağım. Yine olmazsa driver verifier yöntemini deneyeceğiz. Şimdilik planım budur.