Artık anlaşılıyor. Biraz dumplara karşı zor davrandım ve birkaç şey keşfettim. Yine ekran kartı sürücüsüyle alakalı bir hata. Ama bu direkt olarak işlemci kaynaklı. Chipset sürücüsü kurup tekrar sonucu belirtin.
Ek olarak sonrasında OCCT ile işlemciye ve ekran kartına testler yapın. Ve işlemci sıcaklığı ne durumda?
Son olarak tüm sistem disklerinin Health sekmelerinin görselini paylaşır mısınız?
Öncelikle tekrar merhaba hocam teşekkür ederim sizi de bayağı uğraştırdım. Fakat chipset sürücüsünü bu 5.defa silip tekrar yükleyişim health sekmelerinin görselini o kadar çok atmak istiyorum ki hocam tarama başlıyor yarıya geldiğinde mavi ekran geliyor bütün tarama boşa gidiyor.
Windows SSD'ye yüklü sanıyorsam. Eğer öyle ise HDD de problem yoktur. Temiz kurulum yaptığınız zaman mavi ekran yiyorsunuz. SSD de sorun olabilir. Yavaş olacaktır belki ama HDD'ye kurmayı dener misiniz?
Yok hocam Avast'ı ben kendim kurdum mavi ekran vermemesi temennisiyle maalesef bir işe yaramadı gibi gözüküyor sildim zaten hocam Avast'ı.
HDD'i sistemden sökerim tabii ki ama içinde bilgiler falan var yani Photoshop Premiere vb şeyler hepsini kaldırayim mi?
Yok hocam Avast'ı ben kendim kurdum mavi ekran vermemesi temennisiyle maalesef bir işe yaramadı gibi gözüküyor sildim zaten hocam Avast'ı.
HDD'i sistemden sökerim tabii ki ama içinde bilgiler falan var yani Photoshop Premiere vb şeyler hepsini kaldırayim mi?
Önemli değilse direkt olarak sistem kapalıyken sökün. Bir süre öyle kullanın. Ama Windows'ta yüklü olup dosya yolunu göremeyince Windows biraz kararsız çalışabilir, bilginize. Son olarak Avast'ı tam olarak kaldıramamışsınız. Avast'ın WSCReporter servisi de hata vermiş birkaç defa.