Anakartım DDR4.
Şöyle ucuza 8 GB RAM gördüm, yorumları da güzel. Alacaktım 3200MHz yazdığını gördüm, alınır mı sizce?
Alınır bizzat kullanıyorum aynı RAM'i 8 GB alıp daha sonra 8 daha alıp upgrade yapmıştım gayet güzel.
Anakartım DDR4.
Şöyle ucuza 8 GB RAM gördüm, yorumları da güzel. Alacaktım 3200MHz yazdığını gördüm, alınır mı sizce?
Hocam ama işlemcim 3200 desteklemiyormuş :/Alınır bizzat kullanıyorum aynı RAM'i 8 GB alıp daha sonra 8 daha alıp upgrade yapmıştım gayet güzel.
Hocam ama işlemcim 3200 desteklemiyormuş :/
Reis alınır mı? Alınmaz mı yazdığın için ona göre cevap verdim işlemcin ve anakart bilgilerini paylaşırsan daha temiz bilgiye erişebilirsin ben çok fazla anlamam ama anlayanlar daha kolay yardım eder.
İkinci el almıştır artık sıfır üretilmiyor. Özellikle Ryzen işlemci kullanıyorsan Samsung b-die ve Micron e-die gibi bellekler ciddi fark yaratıyor overclock + gecikme düşürme yaptığında. Bu piyasada satılan ucuz RAM'ler hikaye eğer iyi performans istiyorsan.
Bende 3600MHz CL14 değeri 3200MHz CL16'nın üzerine Valorant'ta ciddi fark koydu örneğin. 3300X işlemci ile 220-240 FPS ortalamasından 270-300 ortalamasına kadar çıktı.
2100MHz civarı destekliyor.
DDR3 CL9 1866MHz de, SK Hynix RAM'leri kullanıyordum. Hemde LGA775'te.
Intel mi saçmalıyor yoksa teknoloji mi yavaş ilerliyor anlamıyorum. DDR4 2100 MHz nedir arkadaş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.