3200MHz DDR4 RAM alınır mı?

Reis alınır mı? Alınmaz mı yazdığın için ona göre cevap verdim işlemcin ve anakart bilgilerini paylaşırsan daha temiz bilgiye erişebilirsin ben çok fazla anlamam ama anlayanlar daha kolay yardım eder.

Intel i7 6500 yani 2100MHz civarı destekliyor. 2600MHz de alsam 3200 de alsam aynı yine limiti neyse ona düşürecekmiş. Bütçem de sıkıntılı 2000 2600 MHz civarı önerdiğiniz var mı?

İkinci el almıştır artık sıfır üretilmiyor. Özellikle Ryzen işlemci kullanıyorsan Samsung b-die ve Micron e-die gibi bellekler ciddi fark yaratıyor overclock + gecikme düşürme yaptığında. Bu piyasada satılan ucuz RAM'ler hikaye eğer iyi performans istiyorsan.

Bende 3600MHz CL14 değeri 3200MHz CL16'nın üzerine Valorant'ta ciddi fark koydu örneğin. 3300X işlemci ile 220-240 FPS ortalamasından 270-300 ortalamasına kadar çıktı.

Arkadaşın sıfır veya ikinci el alıp almadığını bilmiyorum senin söylediğin şeyler hakkında zaten bilgim var olmasa bu soruyu sormazdım zaten :)

DDR3 CL9 1866MHz de, SK Hynix RAM'leri kullanıyordum. Hemde LGA775'te.
Intel mi saçmalıyor yoksa teknoloji mi yavaş ilerliyor anlamıyorum. DDR4 2100 MHz nedir arkadaş?

He ya vallahi hiç anlamam etmem ama
i7 6.nesil Çok çok iyi sanardım o yüzden en iyi RAM'ı almalıyım diyordum şaşırdım
RAM'ın linkini atar mısın?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı