Berat.xx56
Decapat
Anakartım DDR4.
Şöyle ucuza 8 GB RAM gördüm, yorumları da güzel. Alacaktım 3200MHz yazdığını gördüm, alınır mı sizce?
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet gayet iyi.
Anakartım DDR4.
Şöyle ucuza 8 GB RAM gördüm, yorumları da güzel. Alacaktım 3200MHz yazdığını gördüm, alınır mı sizce?
Aynısını kullanıyorum.
Anakartım DDR4.
3200 ile 3600 arasında çok fark yok bile az demeniz garip. Ayrıca işlemci 3200 destekliyor ise maksimum 3600 kullanabiliyoruz ama sınırda kalıyor. Daha üstünde stabilite gidiyor.3200 biraz az bence. Artık en az 3600 MHz alınmalı ama bütçe düşük ise gayet iyi bir ürün.
Alınır. Kendim de kullandım, arkadaşım da kullandı hatta geçen gün arkadaşım sistem aldı bundan geliyor içinde gayet iyi RAM.
Anakartım DDR4.
Anakartım DDR4.
Crucial Ballistix 3200MHz Dual kit olarak aldım. Öncesinde kullandığım Corsair Vengeance 3000MHz tek slot 16 GB RAM'den daha performansını gözle görülür şekilde oyunlarda hissettim.
Crucial Ballistix 3200MHz Dual kit olarak aldım. Öncesinde kullandığım Corsair Vengeance 3000MHz tek slot 16 GB RAM'den daha performansını gözle görülür şekilde oyunlarda hissettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.