3200MHz ile 3200 MT/S çakışır mı?

Mami2020

Hectopat
Daha fazla  
Amazon.com.tr bu RAM'ı satın aldım arkadaşlar markaları her şeyi aynı ama mt/s de beraber çalışabilirler mi tam anlayamadım. Takılı olan RAM'ım 3200MHz'de çalışıyor çakışma olur mu?

Çakışma söz konusu olabilir çünkü mt/s mhz ye çevrilmiş hali 1600 mhz dir. Çakışmasa bile performans sorunu yaşarsın @Mami2020

Amazon.com.tr bu RAM'ı satın aldım arkadaşlar markaları her şeyi aynı ama mt/s de beraber çalışabilirler mi tam anlayamadım. Takılı olan RAM'ım 3200MHz'de çalışıyor çakışma olur mu?

Sıkıntı olmaz, Amazon yanlış yazmış o RAM 3200 MHz.

Umarım öyledir 😊

1727978027946.png

Evet öyle.
Kingston'un DDR4 1600 MHz CL16 ürünü yok.

Şu konuyu inceleyebilirsiniz arkadaşlar.

Şu konuyu inceleyebilirsiniz arkadaşlar.
Şimdi ki RAM'ım 3200 MHz yazmasına rağmen 2400MHz geldi RAM'ın tamamını kullanmadığından oyundan atıyor bellek yetersizliği hataları mavi ekran vs. yapıyor. Bunda da öyle olma sorunu olur mu?

Şimdi ki RAM'ım 3200 MHz yazmasına rağmen 2400MHz geldi RAM'ın tamamını kullanmadığından oyundan atıyor bellek yetersizliği hataları mavi ekran vs. yapıyor. Bunda da öyle olma sorunu olur mu?

RAM'ın tamamını kullanmadığından dolayı öyle hatalar almazsınız.
Mavi ekran hatanızı ayrı bir konu açarsanız yardımcı olabiliriz.

Ayrıca aldığınız RAM'in aynısı 250 TL eksiğine N11'de bulunuyormuş. Keşke o siteyi tercih etmeseydiniz. Daha başlığı doğru yazamıyorlar.

Ayrıca aldığınız RAM'in aynısı 250 TL eksiğine N11'de bulunuyormuş. Keşke o siteyi tercih etmeseydiniz. Daha başlığı doğru yazamıyorlar.

RAM yetersizliğinden sekmeler falan kapanıyor %60 70 arası kullanımda sekmelerden ve oyunlardan atıyor. RAM'ın çakışmasından dolayı. Bir 3200 de diğeri 2400'de çalışıyor.

Satıcı Amazon olduğu için güvenim aldım şahıstan aldıgımda eksik MHz falan gelebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı