3200TL Mouse önerisi

Bütçe
1600-3200TL

ihtaltlv

Centipat
Daha fazla  
Kullandığım Razer Deatheadder Essential modeli bozuldu. Kendisi büyük bir fare olsa da elim aslında o kadar da büyük değil, 17cm uzunluğunda ve palm grip şeklinde kullanıyorum. Ayrıca neredeyse profesyonel bir seviyede Valorant oynuyorum, rankim Immortal 3. bütçem ise daha üstü olmayacak şekilde en fazla 3200TL fakat aradığım mouse fiyatı 2000 bandında. Öncelikle kendi baktığım modelleri aktarayım: VGN Dragonfly F1 Pro, VXE mad R, VXE R1 Pro, ATK bs F1 Pro ve scyrox V6 gibi modeller tam aradığım modellerdi fakat hepsinin ortak yani sadece Wraith isimli sitede satılmaları ve bu siteden ürün alan insanların yarısının pişman ve mağdur durumda olduğunu gördüğüm için bu siteden alamadım fakat bu modellerin başka bir sitede satıldığı da yok. Sadece Scyrox V6 modeli Hepsiburada'da satılıyor fakat 0 değerlendirmesi olduğu için tereddüt ettim ve yine sipariş vermedim. İstediğim mouse güvenilir ve garantisi olan bir sitede satılan ve bu modellere benzeyen, palm grip için yeterli olan ve beni Valorant'ta yüz üstü bırakmayacak bir mouse.

Bu site dışında bu fiyatlara bu özelliklerde palm grip mouse bulmanız zor.

=
Ben ATK blazing sky X1 Ultra kullanıyorum. Wraithten aldım bir sorun yaşamadım öneririm.
Yasamamissaniz ne güzel fakat bu benim yaşamayacağım anlamına gelmiyor, internette forumlarda veya sikayetvar sitesindeki insanların mağduriyetlerini görebilirsiniz ve bu insanlardan yüzlerce var. Bu yüzden ben bi anlık hirsla yanlısı yapıp satın almak istemiyorum.

Bu site dışında bu fiyatlara bu özelliklerde palm grip mouse bulmanız zor.
Evet, zor olduğunu biliyorum fakat son istediğim şey aldığım ürün ile ilgili sorun yaşamak olur. O yüzden baya bir arastirsam da forumlarda aradığımı bulamadım bu yüzden bu konuyu açtım.

=

Yasamamissaniz ne güzel fakat bu benim yaşamayacağım anlamına gelmiyor, internette forumlarda veya Şikayetvar sitesindeki insanların mağduriyetlerini görebilirsiniz ve bu insanlardan yüzlerce var. Bu yüzden ben bir anlık hirsla yanlısı yapıp satın almak istemiyorum.

Hocam ona bakarsan her şey hakkında şikayet var.

=

Yasamamissaniz ne güzel fakat bu benim yaşamayacağım anlamına gelmiyor, internette forumlarda veya sikayetvar sitesindeki insanların mağduriyetlerini görebilirsiniz ve bu insanlardan yüzlerce var. Bu yüzden ben bi anlık hirsla yanlısı yapıp satın almak istemiyorum.

Evet, zor olduğunu biliyorum fakat son istediğim şey aldığım ürün ile ilgili sorun yaşamak olur. O yüzden baya bir arastirsam da forumlarda aradığımı bulamadım bu yüzden bu konuyu açtım.
Hocam bir aralar gerçekten baya sorun yaşayan çıkıyordu ama son dönemlerde baya azaldı çok duymuyorum. Zaten insanlar şikayet sitesine veya forumlara olumlu deneyimleri yazmakla uğraşmaz siteden 5 yıldızı verir geçer hatta çoğu kişi onu bile yapmaz. Şikayetvar sitesine bakarsanız benim Türkiye'de en iyi deneyimleri yaşadığım ve en güvendiğim alışveriş sitesi Amazon hakkında bile berbat yorumlar, şikayetler var.

Hocam ona bakarsan her şey hakkında şikayet var.

Evet hocam haklısınız, ben her alacağım ürün hakkında şikâyetlere bakan birisiyim ve genelde bütün internette aratsaniz 10'u 15'i geçmez bu şikayet sayıları fakat Wraith sitesi hakkında bakın gerçekten 30-40'tan fazla şikayet var bu yüzden tercih etmiyorum.

Hocam bir aralar gerçekten baya sorun yaşayan çıkıyordu ama son dönemlerde baya azaldı çok duymuyorum. Zaten insanlar şikayet sitesine veya forumlara olumlu deneyimleri yazmakla uğraşmaz siteden 5 yıldızı verir geçer hatta çoğu kişi onu bile yapmaz. Şikayetvar sitesine bakarsanız benim Türkiye'de en iyi deneyimleri yaşadığım ve en güvendiğim Amazon hakkında bile berbat yorumlar, şikayetler var.
Hocam siz dedikten sonra inceledim, gerçekten son zamanlarda şikayet eden yok gibi gözüküyor özellikle son 6-7 ay içerisinde. Fakat 1 2 yıl içerisinde ise gerçekten çok fazla sorun yaşayan var yani şans meselesi gibi bir şey. Bu yüzden ben de acaba 2. el faturalı mouse mi baksam diye düşünüyordum.

Hocam bir aralar gerçekten bayağı sorun yaşayan çıkıyordu ama son dönemlerde bayağı azaldı çok duymuyorum. Zaten insanlar şikayet sitesine veya forumlara olumlu deneyimleri yazmakla uğraşmaz siteden 5 yıldızı verir geçer hatta çoğu kişi onu bile yapmaz. Şikayetvar sitesine bakarsanız benim Türkiye'de en iyi deneyimleri yaşadığım ve en güvendiğim alışveriş sitesi Amazon hakkında bile berbat yorumlar, şikayetler var.

Sonuç olarak ATK F1 Pro mouseunu wratih uzerinden satin aldim. Hiçbir problem cikmadi ve cok memnunum hocam iyi gunler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı