325.000 TL sistem önerisi

İşletim sistemi, monitör, wireless kulaklık ve mouse dahil 142.000 TL.

32 GB RAM 1 TB SSD olmamış. 1 TB SSD çok az. 4 TB SSD lazım en az. Ekstra bir tane de 22 TB HDD takmayı düşünüyorum zaten.
22 TB'lık HDD yerine SATA'yla veri depolayın. Oyunları HDD'ye kurucam derseniz büyük sıkıntı çıkarır size.

Ayrıca kasayı HAVN HS420 Bilgisayar Kasası öneririm. Alabileceğinizin en iyisi.

Hocam 22 TB ile ne yapacaksınız ?
Düğün videosu izleyeceğim. Ne yapacağım sence oyun yükleyeceğim.

22 TB'lık HDD yerine SATA'yla veri depolayın. Oyunları HDD'ye kurucam derseniz büyük sıkıntı çıkarır size.

Ayrıca kasayı HAVN HS420 Bilgisayar Kasası öneririm. Alabileceğinizin en iyisi.
Akvaryum kasa bakıyorum daha çok. Şu nasıl?

Arabaya ihtiyacım olsaydı araba konusu açardım güzel kardeşim :)

Hocam şöyle bir şey yaptım RAM yine 32 GB seçeneklerde 64 falan yoktu SSD değiştirdim HDD ekledim böyle bir şey çıktı ortaya.Sepet - incehesap.com

22 TB çok gereksiz. En az 500 oyun indirebilecek kapasite bu neredeyse. Kitaplık değil ki bu bu kadar oyunu inik tutmak zorunda kalasınız zaten steamde vs. durabiliyor indirilmeden.
Depolama konusunda sürekli sıkıntı çekmek istemiyorum. 4 TB SSD + 22 TB HDD toplam 26 TB alanım olsun yeter bana. Hepsini oyun için kullanmayacağım. Farklı şeyler içinde kullanacağım. Fazla depolama alanının gereksiz ve zararlı olacağını düşünmüyorum :)

Hocam şöyle bir şey yaptım RAM yine 32 GB seçeneklerde 64 falan yoktu SSD değiştirdim HDD ekledim böyle bir şey çıktı ortaya.Sepet - incehesap.com
1738332601067.png

Bir de şöyle bir sistem topladım. Ryzen işlemcili farklı parçalar var bunda da. Üç monitör kullanmak yerine Samsung'un 55 inç monitörünü kullanacağım.

www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=67ab54ab-8ffe-4434-b567-3101ed83ed47

Technopat Haberler

Geri
Yukarı