3250₺ İkinci El MacBook Pro Alınır mı?

Emulator veya sanal bilgisayar kurabilir testlerini orada gerçekleştirebilir. Araya yazılım yazabilirse buildi kendi bilgisayarından sanala direkt aktarabilir en ufak yavaşlık bile hissetmez. Tabi bu dediğim için profesyonel olmak gerek.

13inch korkunç küçük bir ekran. Okulda, çevredeki cafelerde bir iş halletmek istese 4 yılın sonunda gözlük takarken bulur kendini.

Donanıma bir şey demiyorum en leş donanımla bile Apple cihazı uçuruyor bundan dolayı özelliklerin yetip yetmeyeceği en net olarak deneyimden sonra ortaya çıkacak. Örnek: Basit 2 adet multi-threading app yaptığında, cihazdan duman çıkabilir.

Taşınabilirlik çok önemli `arka cebime` bile atayım. Sanal bilgisayar nedir? Yenir mi? Diyorsa kullanıcı Mac alsın.

Benim için elzem değil, hackintosh sistem veya Mac cihaz şart değil. Farkında olmadığı alternatifi görsün, gözü açılsın diye yazdım yoksa biliyorum zaten o ürünü alacak.

Değerli fikirlerin için teşekkür ederim. Lakin son sınıfım zaten. Bahsettiğin seçenekleri zaten hali hazırda kullanıyorum. Sanal bilgisayardaki build işlemleri iddia ettiğin kadar kullanılabilir değil, en azından şu anki kullandığım bilgisayarımda öyle. Onun dışında, Xcode'un dışında bir platformda geliştirme yapmaya çalışmayı pek mantıklı görmüyorum. Xcode kadar kullanılabilir olacağını tahmin etmiyorum. Kullandıysan demek istediğimi anlarsın. Diğer yandan, bu bağlamda bir şekilde kodu yazıp sanalda build etmek de sanal cihazda kodu yazıp build etmek kadar anlamsız. Zaten sanal cihaz build aşamasında sorun çıkartıyor. 13-inch mevzusuna girmek istemiyorum, merak etmeyin ilk bilgisayarım olmayacak bu :) Evde kendi monitörüm de mevcut. Hackintosh için de açıkçası ona ayıracak kadar boş vaktim yok. Diğer arkadaşın dediği gibi en nihayetinde publish olayı için yine bu zımbırtı gerekecek.

Sonuç olarak ben sadece cihazın beni ne kadar götüreceğini ve bu ücretin bu cihaz için değer olup olmadığını öğrenmek istedim. Bu konuda bir fikrin olursa dinlemek isterim.

Pil devri az, fiyatı uygun (bu fiyata 2015 Macbook Air satılıyor). İşinizi göreceğini düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam sadece 15 inçlik modellerde RAM değişimi yapılabiliyor. Belki 15 inçlikleri tercih etmek isteyebilirsiniz.

Eğer ki alırsanız, bana ulaşmanız mümkün mü?

Teşekkür ederim, memnuniyetle.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı